Netflix’Te Listenize Eklemeniz Gereken Reality Programları

Netflix’Te Listenize Eklemeniz Gereken Reality Programları
  • 2
    0
    0
    0
  • Filmlerden ve dizilerden sıkıldığımızda sığınağımız reality programları oluyor. Birbirinden ilginç formatlı programlarıyla bağımlısı olacağınız 5 Netflix reality programını sizin için seçtim…

     

    1- THE CIRCLE ABD - 1 sezon 12 bölüm

    The Circle, kesinlikle alışılmışın oldukça dışında bir yarışma programı. İlk olarak 8 oyuncunun katılımı ile yarışma başlıyor. Her biri, aynı binada yer alan dairelere yerleştiriliyor. Kesinlikle birbirlerini görmeleri yasak olan oyuncular, ‘’çember’’ adı verilen televizyona kurulmuş platformdan kendilerine bir hesap yaratıyor. Sonrasında ise diğer 8 kişiyle bu platform aracılığıyla konuşuyor. Bu yarışmayı eğlenceli kılan en önemli detaylardan biri, fake hesap açanların diğer kişileri kandırışını izlemek. Örneğin tombul ve özgüvensiz biri bir manken hesabı açıp herkesi kandırıyor, kandıramadığı an yarışmadan eleniyor. En iyi arkadaşlık bağlarını kurup elenmeden sona kalan birinci oluyor! Netflix’te The Circle yazınca karşınıza Fransa ve Brezilya da çıkıyor fakat açık ara ABD en iyisi.

    " target="_blank" rel="noopener">
     

    2- MILLION POUND MENU – 2 sezon 12 bölüm

    Londra’da restoranlar arasındaki mücadeleye her geçen gün yeni konseptler dahil olup restoran dünyasında tutunmaya çalışırken birkaç yatırımcı, yatırım yapmaya değeceğini düşündüğü farklı fikir ve konseptlerdeki restoran açma adaylarını başvurularını değerlendirdikten sonra seçiyor. Seçilen yarışmacılar Londra’da geçici bir restoranda 3 gün sürecek stres, müşteri ve bolca yemekle dolu bir maceraya atılıyor. 3 gün sonunda her aşamayı bitiren yarışmacılar, kendilerine restoran açacak parayı sağlayacak olan yatırımcılarından haber bekliyor, yatırımcılar restorana dönerse şanslılar; dönmezlerse evlerine elleri boş geri dönerler…

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    3- SELLING SUNSET – 3 sezon 24 bölüm

    Selling Sunset, Netflix'te yayınlanan bir reality show. Los Angeles'taki ultra lüks konutları Oppenheim Group'un emlak komisyonculuk firması tarafından pazarlanmasını konu alan bu programda, birbirinden güzel kadınların birbirinden güzel konutları satmak için verdiği entrikalarla dolu mücadeleye şahit oluyoruz. Gözünüzü 1 saniye bile ekrandan ayırmadan izlemeniz gerekiyor çünkü yaşanan entrikaları takip etmek oldukça zor!

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    4- SUGAR RUSH – 3 sezon 20 bölüm

    Seçilen yarışmacılar, gruplar halinde onlara verilen süre içerisinde en iyi konseptteki en iyi tatlıyı yaparak büyük ödülü kazanmaya çalışıyor. İzlerken tatlı komasına girmeniz mümkün olan yarışma sonunda jüriler, her detayı değerlendirip kimin eleneceği veya kalacağı konusunda bir karara varıyor. Masterchef’in sadece tatlı ve her bölüm farklı yarışmacıları olan hali gibi de diyebiliriz. 

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    5- INTERIOR DESIGN MASTERS – 1 sezon 8 bölüm

    Farklı mesleklerle uğraşan fakat gönlünde iç mimarlık yatan birkaç kişi, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını kullanarak gerçek bir iç mimar olmaya çabalıyor. Yarışmacılar, bazen gruplar halinde bazen ise tek başlarına onlara verilen evleri, otel odalarını, mağazaları ve bu tarz yerleri onlar için ayrılan bütçe ile yeniden tasarlıyor.

    " target="_blank" rel="noopener">


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.