Netflix’Te Listenize Eklemeniz Gereken Filmler #2

Netflix’Te Listenize Eklemeniz Gereken Filmler #2
  • 0
    0
    0
    0
  • Netflix'te izleyecek film kıtlığı çekiyorsanız; büyük ihtimalle çevrenizdekilerden öneri alırken adını duymadığınız, Netflix'te saklı kalan filmleri listenize eklemeden geçmeyin!

    Netflix'te Listenize Eklemeniz Gereken Filmler 1'e de göz atabilirsiniz!

    https://wannart.com/icerik/26169-netflixte-listenize-eklemeniz-gereken-filmler

     

    1. FRACTURED - 2019

    Gizem dolu senaryosuyla öne çıkan filmin konusu; ailesini bir hastanede kaybeden adamın, hastanede ters giden olayları çözmeye çalışmasına odaklanıyor. Korku ve panik duyguları seyirciye tam olarak hissettirilse de, filmin sonunu tahmin edemeyecek kadar kendinizi kaptıracağınız bir film olduğunu söyleyemem fakat filmi izlediğiniz süre boyunca duyduğunuz şüpheler ve kafanızda ürettiğiniz senaryolar bu filmi sadece izlenir kılmıyor, aynı zamanda size filmi yaşama deneyimi sunuyor.

    Psikolojik Gerilim – Gizem / 1 sa. 39 dk.

    IMDb: 6,4

    Yönetmen / Senaryo: Brad Anderson, Alan B. McElroy

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    2. THE KING – 2019

    Tarihi filmlerde güzel savaş sahneleri beklentiniz çok fazlaysa, bu filmde beklentiniz biraz karşılıksız kalabilir fakat sahnelerin gerçekçiliği konusunda şüpheniz olmasın. Filmin konusu V.Henry'nin hayat hikayesi başlığı altında Fransa ile yaşanan gerilimlere ve Agincourt Savaşı’nda yaşananlara odaklanıyor. Kendisini canlandıran Timothée Chalamet oyunculuk açısından mükemmel bir iş çıkarsa da fiziğinin rahatsız edici derecede bir kral izlenimi verememesi biraz sinir bozucu, çoğu sahnede Timothée Chalamet’in kemiklerini saymaktan filme odaklanamayabilirsiniz. Yine de sürükleyiciliğiyle izlenmeye değer bir film olduğu kesin. Filmde çok sahnede olmasa da Robert Pattinson ve Johnny Depp’in kızı Lily-Rose Depp’in yer aldığı detayı da önemli tabii.

    Tarih – Biyografik – Dram / 2 sa. 20 dk.

    IMDb: 7,2

    Yönetmen / Senaryo: David Michôd ve Joel Edgerton

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    3. VELVET BUZZSAW – 2019

    Nightcrawler’dan sonra Dan Gilroy’u, Jake Gylleenhal ve Rene Russo ile yeniden bir araya getiren Velvet Buzzsaw; herkesin korktuğu ve sözüne söz söylenemeyen sanat eleştirmeni, sanat galerisinin gözü hiçbir şey görmeyen sahibini ve galeride yükselmeye çabalayan hırslı bir genç kadının hikayesini barındırıyor. Sanata ve toplumsal ahlak sınırlarına farklı perpektiflerden bakma şansını veren film, sadece Jake Gylleenhal ve oyunculuğu için bile izlenmeye değer!

    Gizem – Korku – Gerilim / 1 sa. 53. Dk

    IMDb: 5,7

    Yönetmen / Senaryo: Dan Gilroy

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    4. PROJECT POWER – 2020

    Görsel efektleriyle dikkat çeken Project Power, alternatif süper kahraman filmleri arasında yerini alıyor. Jamie Foxx ve Joseph Gordon-Levitt’i başrolde gördüğümüz filmin konusu; New Orleans sokaklarında gizemli bir hap ile ilgili söylentiler yayılmasıyla bölgedeki suç oranlarının artış göstermesi ardından polis memuru ve eski bir binbaşının harekete geçmesine odaklanıyor. Filmin önemli karakterlerinden biri de Robin adında amatör rap ile uğraşan bir kız. Annesinin hastalığından dolayı yasa dışı işler yaparak ilaç masraflarını karşılamaya çalışan kızımızın filmde oldukça iddialı rap sahneleri bulunsa da, bu sahnelerin oldukça fazla olan tekrarı her an bir yerden Killa Hakan’ın çıkabileceğini hissettirip rahatsız edici olabiliyor. Yine de eğlenceli bir film olduğunu söyleyebiliriz.  

    Aksiyon – Bilim-kurgu / 1 sa. 53 dk.

    IMDb: 6,0

    Yönetmen / Senaryo: Henry Joost, Ariel Schulman ve Mattson Tomlin

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    5. WOUNDS – 2019

    Wounds, senaryo bakımından pek çok zayıflığa sahip olmasına rağmen boş zamanınızda izleyebileceğiniz bir film. Bir barmenin barında bir grup gençten biri telefonunu unutuyor, barmenin telefonu alması ve içindeki korkunç videoları farketmesiyle işler karışıyor. Teknolojinin doğaüstü güçler ile bir bağlantı oluşturduğu, dünyamıza kapı açtığı filmleri görmeye alıştık. Bu film de aynı türde bir yapıt. Doğaüstü güçler ve olayların ne olduğuna dair açıklık getirilmemesi gibi korkutma yolları eşliğinde psikolojik rahatsızlık verme yöntemini film boyunca görüyoruz. Dakota Johnson’ın oyunculuğu ve filmin 1 buçuk saatlik kısa süresi hatrına Netflix’te listenizde olabilecek bir film. Fakat yine de beklentinizi düşük tutun…

    Korku - Gizem – Gerilim / 1 sa. 35 dk.

    IMDb: 4,0

    Yönetmen / Senaryo: Babak Anvari,  Nathan Ballingrud (novella 'The Visible Filth')

    " target="_blank" rel="noopener">


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.