Yeni Nesil Ev Dekorasyonu Trendleri

Yeni Nesil Ev Dekorasyonu Trendleri
  • 4
    0
    0
    0
  • Son dönemlerde eğer sizler de Instagram’ın içinde yaşıyorsanız takip etseniz de etmeseniz de bir şekilde keşfet sayfanıza bir sürü hem sizin ilgi alanınız hem de başka dünyaların ilgi alanları çıkıyor. Günlerimiz her gün bu farklılıklar ile şekillenirken sizlerle son dönemlerde ister evde isterseniz iş yerinizde kullanabileceğiniz ve gerçekten de farklı olduğunu düşündüğüm (düşündüğümüz) dekorasyon ürünleri ile tanıştırmak istiyorum. E hazırsanız başlayalım!

     

    ‘Fayans’ın Farklı Yüzleri

    Öncelikle bu renkli ve birbirinden güzel tasarımlara lütfen ön yargı ile yaklaşmayalım. Çünkü ben öyle yaptım ve şu an sizinle paylaşacağım her ürünü kendi evime almak için can attığımı söyleyebilirim. O yüzden bu ürünlere sahip çıkalım! Şaka bir yana son dönemlerde gördüğüm en yaratıcı ve artık ülkemizde de üretimi yapılan ‘fayans’ dresuar, komodin ve orta sehpalar oldukça moda. Renklerini seçebildiğiniz ve evinize gerçekten başka bir hava katmak istediğiniz bir ruh halindeyseniz alınacak ilk güzel dekor ürünlerinden biri olabilir. Hep ahşap ya da aynalı ürünler mi kullanacaktık işte harika ötesi bi tasarım. 

    Kutu Kutu Kasa

    Bu kasaları artık sıklıkla mum hesaplarında görsek de uzun bir zamandır hem saklama alanı için hem de dekoratif olarak kullanılmakta. Dekoratif olarak bir kasa nasıl kullanılır derseniz Pinterest’te o kadar güzel örnekleri var ki. Bazen bi sehpa bazen bi komodin bazense sadece renklerinin güzelliğinin ön plana çıkması için bile üst üste konulup bir köşeye öylece konulmuş. Trendyol veya Aykasa’nın kendi web sitesi üzerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu kasaların boyutları ve fiyatları da oldukça uygun. Dediğim gibi ön yargılı olmayalım severek yaklaşalım (taktı ön yargıya).

    Lunapark Aynaları

    Lunaparkta da olsalar yine ilgi görecek aynalara geldi sıra. Köpük ayna geçtiğimiz yılın ortalarına doğru hepimiz evdeyken yaptığımız tatlı bi DIY çalışmalarından biriydi. Köpükleri tek tek alıp aynaların etrafına sıkıp renklendirdik. Son dönemlerde yine ona benzer Lotta Blops marka aynaların da pek çok DIY çalışma videosuna denk geldim ama yapmaya hiç fırsatım olmadı. Keşke olsaydı şu an böyle fotoğraflarına değil kendilerine bakıyor olurdum. Hepsi bir yana eğer evinizde farklı bir hava yaratmak ya da fotoğraflarınızda güzel bir aksesuar kullanmak istiyorsanız bu dekoratif aynalar oldukça işinizi görecektir.

    Seramik Olan Her Şey

    Hepimiz hayatlarımızın bir döneminde dünya bu kadar kötüye giderken kendimiz için iyi bir şeyler yapmaya çalışmışızdır. Onlardan biri de nedense bana seramik olan şeyleri kullanmakmış gibi geliyor. Aradaki bağlantı saçma olabilir ama Instagram da artık bunu saçma bulmuyor her girdiğiniz ev dekorasyonu (hepsi değil biraz abarttım) sayfalarında mutlaka bir tane tatlı bir seramik tasarım görmek mümkün. İsterseniz kupa isterseniz bir vazo ya da sadece yüz şekillerinden oluşmuş rengarenk tasarımlar. Kullanımı olsun renkleri olsun bu dekoratif ürünlerden en rahatlıkla kullanabileceğiniz parçalardan biri olmaya aday.

    Yeni Nesil Mumlar

    Ve tabi ki buraya eklemesem olmazdı çünkü bu beşli çok güçlü. Dekor deyince hepimizin aklına ilk gelen şeylerden biri mum. Daha önceki yazımda da bahsetmiş olduğum gibi isterseniz klasik kavanoz mum kullanabilirsiniz ancak artık her şeyimiz renkli farklı şekilli. O yüzden düz mum kullanmak bize yakışmaz. Bu kadar tatlı ve farklı forumlara sahip birbirinden farklı dekoratif ürünün içinde bu renkli bunlar olmasın mı ama? 

    Keyfinize göre zevkinize göre dekore edebileceğiniz yeni alanınızda bu tatlı dekoratif ürünlere yer vermek isterseniz ilahımınızı Instagram ve Pinteres’ten bolcaaa alabilirsiniz şimdiden zevkinize sağllııkk!

    Daha çok ilham için tık!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.