Yeni Nesil Ev Dekorasyonu İçin İlham Olacak 5 Instagram Hesabı

Yeni Nesil Ev Dekorasyonu İçin İlham Olacak 5 Instagram Hesabı
  • 5
    0
    2
    0
  • Geçtiğimiz hafta ev dekoru ile ilgili yazdığım kendi yazımın ilhamıyla bu hafta sizlerle geçen haftaki Pinterest panosuna ek olarak ilham alabileceğiniz diğer birbirinden güzel ve estetik Instagram hesaplarıyla tanıştırmak istiyorum. E hazırsanız görsel şölen başlasın!

    Fabrek

    Birbirinden güzel ürünlerin bir araya geldiği başka bir hesap bilmiyorum. Pastel tonlardaki her şeyin uyumu öylesine güzel ki canınız baktığınız zaman kıskaç toka bile istiyor. Ev dekorunuz için hem renkleri hem de ürünleriyle size ilham olacak şahane hesaplardan sadece biri.

    Homedreaming

    Ev ev dedim. Evler renkli olsun dedim. Son moda trendlerden evinize alın bir köçeye koyun dedim. İşte hepsinin somut halini bu tatlı tatlı mı hesapta bulabilirsiniz. Renkli eşya ya da konsept sevenlere hitap ettiği kadar belli bir çerçevede kendine özgü stili ile daha sade evler için de ilham olacak bir hesap.

    Foam Home

    Yabancı bir mum hesabı sayfası ancak mumların yanı sıra diğer paylaşımları ile de renklerden bunalmış sadeliğe önem veren ya da artık soft tonları hayatına sokmak isteyenler için ilham olacak diğer bir hesap. Renkleri, tonlamaları bile baktığınız zaman yarattığı düzen size gerçekten ilham olacak nitelikte (ne çok ilham olacak dedim. Ama ilham olacak kendinizi bu Instagram sayfalarına bırakın ve gerisini düşünmeyin).

    ABS Objects

    Evin olmazsa olmaz ve belki de bir nebze de olsa en kolay yoldan evimizi renklendirecek olan çiçeklere ne çok yakışan şeylerden biri de tabi ki renkli vazolar. Bunların yanı sıra artık normal bir kupa formunda çıkıp da bir köşeye koyup izlemelik şahane kupaların sahibi ABS objects ürünleri. Eğer mutlak bir kupa arayışındaysanız ve seramik olsun renkli olsun benim olsun istiyorsanız Türk üretici olacan Studio Palu’ya bakmanız da minik bir tavsiyemdir.

    Astrid Wilson

    Evini renklendirmeye büyük objelerden başlamaya korkanlar için minik tablolarla nasıl ev nasıl daha renkli hale getirilir sorusunun cevabı bu hesapta olabilir. Birbirinden güzel ilham veren renkli tabloların yanı sıra kendinize ilham alarak (biraz da bu işlerden anlıyorsanız) boş vakitleriniz de bile birkaçını deneme fırsatı yaratabilirsiniz kendinize. Geri kalan ise sadece boş bir duvara rengareeenk bu güzel eserleri asmak. Düşüncesi bile insana iyi geliyor.

    Bu yıl kendimizden başlayıp sahip olduğumuz her şeyi renklendirmeye karar verdiğimiz bir yıl olsun. Geri kalan bütün ilhamlarınız için ben burada olacağım. İlhamınızın ve renginiz booooollll olduğu güzel bir yıl olsun.


    Yorumlar (2)
    • sayenizde çok güzel sayfalar öğrendim. çok teşekkürler

      • Ay ne güzel içerikti böylee

        Yorum Bırakın

        Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.