Black Pumas, İki Şarkının Yeni Versiyonlarını Spotify'da Paylaştı

Black Pumas, İki Şarkının Yeni Versiyonlarını Spotify'da Paylaştı
  • 0
    0
    0
    0
  • Austinli ikili Black Pumas, Hypnotic Brass Ensemble eşliğinde yeniden yorumladıkları “Colors” ve Rodriguez cover’ı “Sugar Man”i, Türkiye’de GRGDN Müzik’in temsil ettiği ATO Records etiketiyle “Spotify Single”ı olarak yayımladı.

    “Colors”, ikilinin ses getiren ve 2021 Grammy Ödüllerinde Yılın Albümü adaylığı bulunan Black Pumas (Deluxe Edition) albümünde yer almasının yanı sıra Yılın Kaydı kategorisinde de Grammy için yarışan şarkısı olma özelliğini taşıyor. “Colors”ın bu yeni yorumuna eşlik eden isim ise Prince, Gorillaz, Childish Gambino ve Erykah Badu gibi isimlerle ortak çalışmaları olan Chicagolu ekip Hypnotic Brass Ensemble oluyor.

    Black Pumas’ın lideri Eric Burton, Hypnotic Brass Ensemble’la olan ortak çalışmayı şöyle değerlendiriyor: “Hip-hop, caz ve funk’ın eklektik bir karışımla bütünleştiğini görmek beni çok heyecanlandırdı.” Grubun diğer lideri Adrian Quesada ise şunları ekliyor: “Colors’ı yeniden hayal etmek kolay bir iş değildi. Bu yüzden, deneyecek olsaydık farklı olmalıydı yoksa yapmaya değmezdi. Hypnotic Brass Ensemble’ın gönderdiği aranjman o kadar güzeldi ki fazla bir şey yapmamıza gerek kalmadı. Şarkıyı tekrar söyleyip pastanın üzerine biraz krema koyduk. Onlarla ortak bir iş yapmak onurdu.”

    Yayımlanan diğer single Rodriguez cover’ı “Sugar Man” için ise Quesada şunları söylüyor: "Sugar Man, Rodriguez'in şarkı yazarlığından Dennis Coffey'in prodüksiyonuna kadar ikimizin de yıllardır ilgisini çeken şarkılardan biri. Bize birden fazla yönden ilham verdi ve gerçekten zamansız bir parça. Onu incelemek ve kendi sesimizle yeniden yorumlamak tam bir patlama oldu."

    10 Şubat’ta Today Show, 15 Şubat’ta Jimmy Kimmel Live’da performans sergileyecek olan Black Pumas’ın iki şarkılık bu çalışması “Spotify Single”ı olduğundan dolayı en az altı ay boyunca sadece Spotify üzerinden dinlenebilecek.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.