İşte O Grup; Radyoroll!

İşte O Grup; Radyoroll!
  • 1
    0
    0
    0
  • Açık konuşmak gerekirse küçükken büyük bir hayranı değildim, daha çok Cenk'çiydim. Ama büyüdükçe tavırları, insanlarla konuşma şekli hoşuma gitmeye başladı ve küçük araştırmalar yaptım. Pek çok dizide seyrettim onu. Süzme karakteriyle Hayat Bilgisi dizisine çok renk kattı 2003-2004 yıllarında. Daha sonra Toygar ile karşımıza çıktı ve Gönül İşleri'nin kötü çocuğu Tibet olarak gördük onu. Her karakterin de hakkını verdi. Bu güzel oyunculuğuna müzisyenliği de ekleyerek noktayı koydu Kaan Yılmaz. Tabii ekip arkadaşları Özgür Gezgin ve Anıl Emre Gümüş'ü de unutmamak gerek. 

    ''Gül!!'' şarkılarıyla alakalı bir röportaj okudum ve çok hoşuma gitti, sizinle de paylaşmak istiyorum;

    ''Kaan Yılmaz, Özgür Gezgin, Anıl Emre Gümüş ve Onur Atar'dan oluşan RadyoRoll Grubu, gülmekle gelen farkındalığın Türkiye'de artması ve halkımızın bu anlamlı günün Dünya çapındaki kutlamalarına katılmasi gerektiğini düşündükleri için, bir şarkı yaptılar ve klip çektiler. Kaan Yılmaz, "Daha çok gülmek gerektiğini hatırlatmak için böyle bir şarkı yaptık... Maalesef 'Dünya Gülme Günü' ülkemizde pek bilinmiyor, bir nebze olsun dikkat çekebildiysek ne mutlu bize." dedi.''

    Farklı ve kulağıma güzel şeyler fısıldayan gruplara, müzisyenlere aç kalmıştım son zamanlarda, ilaç gibi geldi bünyeme. Spotify'a girdiğimde mutlaka farklı müzikler araştırıyorum ama sevdiğim bir oyuncunun grubunu keşfetmek çok büyük keyif verdi bana. Dinlemeniz için bir link bırakıyorum, eğer bağımlısı olursanız Spotify'da çalma listeleri mevcut:)

    KAYNAK: https://www.haberler.com/radyoroll-grubu-ndan-dunya-gulme-gunu-icin-7269144-haberi/#:~:text=Kaan%20Y%C4%B1lmaz%2C%20%C3%96zg%C3%BCr%20Gezgin%2C%20An%C4%B1l,%C5%9Fark%C4%B1%20yapt%C4%B1lar%20ve%20klip%20%C3%A7ektiler.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.