Meghan Markle Ve Prens Harry’Nin Oprah Winfrey İle Röportajından Geriye Kalanlar

Meghan Markle Ve Prens Harry’Nin Oprah Winfrey İle Röportajından Geriye Kalanlar
  • 1
    0
    0
    0
  • Son dönemlerde Prens Harry ve Meghan Markle her Kraliyet Ailesi üyesi gibi basının en gözde çiftlerinden biriydi. Gerek Kraliyet mensubu oldukları dönem gerekse bütün bu sıfatlarını geride bıraktıkları dönem olsun her yaptıkları ile adlarından oldukça sık bir şekilde söz ettirmeyi başardılar. Ancak şu sıralar en çok konuşulan konu kuşkusuz ki geçtiğimiz günlerde ünlü sunucu Opraf Winfrey’e verdikleri çarpıcı röportajdı. Gelin hep birlikte bu röportajda neler konuşulmuş bi bakalım!

    Tabi ki en çok konuşulan konulardan biri Meghan ve Harry’nin ilk bebeği Archie ile ilgili konulardı. Çift evliliklerinden kısa bir süre Archie’yi kucaklarına almışlardı ve o dönem yine basının en çok konuşulan ailesi olmuşlardı. Belli ki sadece basının değil Meghan’ın hamileliği döneminde en çok konuşulan konulardan biri minik Archie’miş!

    Markle, hamileliği sırasında sarayda bebeklerinin ten renginin ne kadar ‘koyu’ olacağına dair konuşmaların ve endişelerin olduğunu dile getirirken Oprah Winfrey adeta şok geçirdi. Üstelik bu ‘koyu’ ten konusu yüzünden bebeğe bir ‘kraliyet’ unvanı verilmemesi konusunda da epeyce tartışılmış. Oprah’ın sorusu üzerine Meghan ve Harry bu konuşmaları kimin yaptığını tabi ki de açıklamadı. Çünkü yeniden dikkatleri ve suçlamaları belli ki üzerlerine çekmek istemiyorlardı.

    Gelelim diğer mevzuya. Meghan Markle ve Prens Harry’nin nişanlandığı ve evlendiği döneme kadar (hatta ondan sonra bile) Kate Middleton ve Meghan Markle basında sürekli karşılaştırılır hale gelmiş. Kate Middleton hakkında sürekli ‘kibar, iyi aile kızı, harika anne’ tarzı haberler yapılırken Meghan hakkında ‘özgür, bağımsız kadın, gösteriş meraklısı’ şeklinde haberler yapılmış. Yapılan haberler böyle taraflı olunca düğünde ağlayan kişinin Meghan Markle değil de Kate Middleton olarak yansıtılmış olması pek de kaçınılmaz son değilmiş gibi duruyor!

    Düğün öncesinde ‘çiçekli bir elbise’ yüzünden Meghan Markle’ın Kate Middleton’ı ağlattığı yönünde haberler çıkmış hatta bu röportaja kadar hepimiz bu olayı böyle bilmiş ve kabullenmiştik. Ancak durum tam tersiymiş! "Düğünden birkaç gün önce o (Kate) beni ağlattı" dedi. Meghan daha sonra Kate'in özür dilediğini, kendisine çiçek ve bir not göndererek izahatta bulunduğunu söyledi (yersen).

    Kraliyet Ailesi’ne girdikten sonra Meghan oldukça fazla yalnız çektiğini dile getirmiş. Öyle ki bu durum sonucunda intiharı bile düşünmüş ve bunun için Kraliyetten, başka bir yere gitmeyi talep ettiği halde kendisine bunun aile için iyi olmayacağı söylenerek izin verilmemiş! 

    Bu konuda Kraliyetten gerçek anlamda yardım isteyen Meghan’a ise bu konuda hiç yardımcı olunmamış (Prenses Diana vakası).

    Röportajda Meghan Markle biraz daha baskın olsa da Prens Harry’nin de kendi ailesi için söylediği şeyler oldukça dikkat çekiciydi. Hepimizin merak ettiği soruları Oprah Winfrey Prens Harry’e tek tek sordu. 

    Prens Harry bu süreçte babasının onu hayal kırıklığına uğrattığını dile getirdi. Kraliyet Ailesi üyeliğinden ayrıldıktan sonra babasının telefonlarına çıkmaması onu oldukça üzmüş. Benzer durumları kendisinin de yaşadığını ve onu anlayacağını düşünmüş ancak nafile. Buna benzer bir durum Prens William için de geçerliymiş. Meghan ile evlendikleri günden beri aralarında bir mesafenin olduğunu bütün basın alemi zaten dile getiriyordu ancak Prens Harry de artık bunu kendi ağzıyla doğrulamış oldu. Prens William’ı ölümüne sevdiğini ancak aralarında şu sıralar ‘gerçekten’ bir mesafe olduğunu söyledi (yüreğinden yaralı bizim hikayemiiizzz).

    Bütün bunlara rağmen bu süreçte Prens Harry’nin arasının en iyi olduğu Kraliyet Ailesi üyesinin babaannesi Kraliçe II.Elizabeth olduğunu söylüyor. Prens Harry babaannesi ile bu süreçte hiç olmadığı kadar çok görüştüğünü hatta Archie ile görüntülü bir şekilde iletişim kurduklarını dile getirdi.

    En çok merak edilen diğer konulardan biri de çiftin Amerika’ya yerleştikten sonra nasıl bir hayat sürdükleri idi. Çünkü artık Kraliyet mensubu olmadıkları için mali kaynakları hemen kesilmiş üstelik kendilerine yaptıkları sarayın maliyetini bile kendilerine geri ödemeleri istenmişti. 

    Prens Harry "Meghan'ın Netflix ve Spotify ile anlaşmalar yapması planın bir parçası değildi. Ama güvenlik masraflarımızı karşılamak zorundaydım. Fakat annemin bana bıraktıkları vardı. Onlar olmasaydı, bunları yapamazdım" dedi. Çift, ailesinin mali kaynaklarını kestikten sonra Amerikalı milyarder ve medya patronu Tyler Perry'nin geçen yıl Kanada'dan ABD'nin California eyaletine yerleştiklerinde kendilerine ev verdiğini ve güvenliklerini sağladığını anlattı.

    Şimdi benim hiç inanmadığım ama herkesi nedense Meghan bu konuda inandırmak istiyormuş gibi bir hava sezdiğim başka bir konu var. Meghan Markle Prens Harry ile tanıştıktan sonra onu ‘Google’da hiç aratmamış. BUNA KİM İNANIR? İnsanlar arkasını döner dönmez telefona sarılıp bakar kimmiş neymiş diye koskoca İngiltere Prensini hiç araştırmadan Harry ile tanışmış ve evlenmişler. Hı hı tamam Meghan. Bizi her şeye inandırabilirsin ama buna ASLA!

    Dünyanın izlediği düğünün nikahı 3 gün önce gerçekleşmiş. Başpiskoposu aradıklarını ve sadece ikisinin olduğu arka bahçede sade bir tören ile nikahları kıyılmış!

    Bu tarihlere yakın bir zamanda da çift ikinci bebeklerini beklediklerini açıklamışlardı. Hatta yine Meghan’a, Prenses Diana’nın Prens Harry’e hamile olduğunu açıkladığı tarihte (14 şubat), ikinci bebeğini açıkladığı için ‘sinsi’ diye gözüyle baksak da çifte bol boooll mutluluklar. Yaşadıkları zorlu süreçler henüz bitmiş gibi durmuyor ancak kendi yollarına gittikleri için verecekleri mücadelenin onlara ağır gelmeyeceğini hepimiz görebiliyoruz (ben de yoluma giderimm).

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.