Street Style Denilince Akla İlk Onun Adı Geliyor: Hailey Baldwin Bieber

Street Style Denilince Akla İlk Onun Adı Geliyor: Hailey Baldwin Bieber
  • 1
    0
    0
    0
  •      Model olan Hailey Baldwin Bieber işinin yanı sıra oldukça popüler biri. Onu bir moda dergisinin kapağında, bir reklam filminde ya da Instagram keşfette görebilirsiniz. Hakkında çokça konuşulan Hailey Bieber, stili ve tavırlarıyla ''it girl'' olmayı başarmış bir kadın. Mekan fark etmeksizin her zaman iyi görünen bu kız özellikle sokak stiliyle dikkatleri üzerine topluyor.

       

     

         Stilini parça parça sunmak istemedim çünkü bana kalırsa her kombininde sevdiği parçaları bir arada giyiyor. Stilisti Maeve Reilly ve Hailey harika bir uyum yakalamış olmalılar ki her outfit hem Hailey'i yansıtıyor hem de bir o kadar yeni duruyor. Seksi, cool ve zamansız tarzı onu bir ikon haline getiriyor. Sportif ve şık parçaları bize iç içe sunan stili onun çizgisi oluyor. 

     

         

         

         Onu en çok siyah Celine marka gözlükleriyle, blazer ceketleriyle ve vazgeçemediği jean şortlarlarıyla görüyoruz. Halka küpeler de görünümlerinde büyük yer tutuyor. Feminen tavrı olsa da blazer veya oversize ceketlerle stilini maskülenleştiren Hailey Bieber en nihayetinde cool ve seksi haline ulaşıyor. Ara sıra görünümlerine renk katsa da siyah renk her zaman bir tamamlayıcısı oluyor. Spor giyinmek istediği zamanlar ise çoğunlukla takım olarak taytları, şortları ve sweatshirtleri tercih ediyor.

     

     

     

          Çok parça kullanmadan giyinen Hailey Bieber, bazen takım olarak, bazen farklı parçaları kombinleyerek stilini oluşturuyor. Onu neredeyse hiç güneş gözlüksüz göremiyoruz. Deri parçaların güçlü etkisinden de yararlanarak görünümlerini bir seviye yukarıya taşıyor. Topuklu ayakkabılar, sneakerlar ve uzun çizmeler onun ayakkabı seçimleri oluyor. Cool ve kararlı çizgisi, sarı saçları, güneş gözlükleri ve halka küpeleriyle Hailey Baldwin Bieber her defasında neden kendisinin çok beğenildiğini bize kanıtlıyor. 

         

                   

     

       

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.