Ankara Çıkışlı Grup Ikaru’Nun İlk Albümü Dijital Platformlarda Paylaşıldı

Ankara Çıkışlı Grup Ikaru’Nun İlk Albümü Dijital Platformlarda Paylaşıldı
  • 0
    0
    0
    0
  • 2016 yılında Ankara'da Alptuğ Çavuş ve Salih Gaferoğlu tarafından kurulan elektronik müzik ikilisi Ikaru, ilk albümü Monolith'i dinleyicilerle buluşturdu.

    Mercan Dede, Islandman gibi Türk elektronik müzik devlerinin de desteğini alan ikilinin albümünde Mercan Dede & Dexter Crowe, Anatolian Sessions Anatolian Sessions ve Netam'ın üç farklı şarkısının üç remiksini içeriyor. Ayrıca albümdeki iki şarkı için de ünlü trompetçi Barış Demirel ile iş birliği yapılmış.

    Elektrik ve akustik gitarlar, çağlama, analog ve modüler sentezleyiciler, flütler, didgeridoo, saha kayıtları ve vokaller gibi canlı enstrümanlarla harmanlanan Monolith, grubun deyimiyle hikaye anlatma yaklaşımıyla üretilmiş ve önceden belirlenmiş bir konsept etrafında merkezlenmiş. 

    Melodik yapısı ambient müzik, psychedelic müzik ve sanat, Anadolu ve Kuzey Afrika halk müziğinden etkilenmiş olan albümü dinlemek isterseniz:

     

    Kaynak: 1?utm_source=generator" width="100%" height="380" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture">


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.