İkiyüzlülük Ve Assasins'lik

İkiyüzlülük Ve Assasins'lik
  • 1
    0
    0
    0
  • İkiyüzlülük,dil olarak inandığını söyler ama kalben olarak inanmadığını manasına gelir . Fakat zaman geliştikçe insanlık bu kelimeyi evrimleştirdi . Bu evrimleşme şöyle oldu . Bu toplum içinde farklı anlamlar yüklenmeye başlandı . Karşısındaki insan samimi gözüküp arkasından konuşma şekline büründü . Zaman geçtikçe ikiyüzlülük tiyatral oyunlara yansıdı . Gülen yüz ve somurtkan yüz olarak anlam kazanmaya başladı. İşte o anda bu maske insanlığın büyük kaderi oldu . Yüzün gülse bile içinden somurtarak sevmediğin insanı yanında istemiyordun . Unuttuğumuz nokta her samimiyetsiz gülüş birer şeytani fikirdir.

    Gün geçtikçe bu maskeyi insanlar iyi kullanmayı başladı . O kadar iyi kullanıldı ki maske bizlerin gülüşleri samimi geldi . Hatta insanoğlu buna güven olarak algıladı. Gerçek sorun burada çıkıyordu. Bu güven esasta bizlerin gözlerini ve aklını hipnotize etmişti . Hissiyatlarımız bu algıya savunmasız hale gelmişti . Algımız savunmasız olduğu için karşımızdaki insanları birer dost gördük. Dost görünen düşmanlarımızı hayallerimiz açıkladık . Bu bir hatalı bir davranıştı . Davranışımız bizlere pahalıya patlayacağını hiç hesaba katmamıştık . Bunun hatasını insanoğlu yeni bir nitelik kazandırdı . Bunu lügatımıza şöyle ekledik. İnsanoğlu bulduğu kelime şu : " Dost Kazığı" idi . Dost kazığını ikiyüzlülerin için ütopik kelime olarak algılandı . İyi insanlar için hayat dersi oldu . Hayat dersi olarak yansıması dinlediğimiz müziğe yansıdı . Bunu en iyi rap müzikte gördük . Allame'nin Fırtına şarkısında ikiyüzlü insanlar için kullanılan çok güzel cümle vardı . Bu cümle esasta bir özetten farksızdı . " Arkamdan küfret yüzüme gül" sanki ikiyüzlü insanları özetlemişti . Fakat insanoğlu sırtından hançerleyen bu insanları bir türlü görmedi . Çünkü her ikiyüzlü insan birer assasins'lik vardır . Assasins ingilizce bir kelimedir . Assasins kelime anlamı "katil" demektir . İkiyüzlü insanlar assasins'lik yapmaya bayılır . Her dost görünümlü insanlar assasins'lik peşindedir . Çünkü o en iyi bilir ki sırtına saplayacak hançerin en zayıf noktasını . Sırtına dayamışsın sana gülüşleriyle güven insanlara . İnsanların gülüşüne değil gözlerin içine bakın . Gözlerin ruhun bilinçaltının yansımasıdır .Gözler birer aynadır . Hatta bizleri ele veren duyudur. İşte bu yüzden ikiyüzlü kişilerin bilinçaltında assasins'lik yatar . Bu assasins'lik insanlık için vahim olaydır .  Olayı kendimiz icat ettik . İkiyüzlülük yapan insanlar hem hayallerini hem de hayatlarımıza karışandır. Irk,din,mezhep,düşünce fark etmeksizin ikiyüzlü insanlar hayal ya da hayat öldürmek sıradan hale gelmiştir . 

    Hayat bize şunu öğretti . Dostuna güven ama düşmanına daha fazla güven . Çünkü düşmanınd nereden geleceğini bilirsin . Fakat dostunun ne yapacağını bilemezsin . İkiyüzlülük ve assasins'lik hayatın kısır döngüsüdür .

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.