Wannart Keşif #5

Wannart Keşif #5
  • 2
    0
    0
    1
  • Wannart Keşif kapsamında Haziran 2021'de tanışma fırsatı bulduğumuz farklı disiplinlerde sanatsal üretim yapan yeni yaratıcılar ve kendi kelimeleriyle çalışmaları.

     

    Görsele tıklayarak sanatçıların diğer çalışmalarına ulaşabilirsiniz!

    Hilal Yivci

    “Mimarlık mezunuyum ve gezerken mimari yapıları çizerek de keşfetmeyi çok seviyorum.”

    Berru Evci

    “Gönüllü Esaret"

    Şeyma Güneş

    “Kocaeli Üniversitesi Resim bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. Eskiden karakalem portre çiziyordum ve sadece bundan keyif aldığımı sanıyordum ama farklı konular ve tekniklerde resimler çizdikçe kendimi daha özgür hissetmeye başladığımı farkettim. Ve kendi özgün tarzımı bulabileceğimi düşünüyorum.”

    Kübra Fıçıcıoğlu

    “Bir serinin başındayım. 'Yaşam' serisinde, insanların en savunmasız hallerini, hayvanların vahşi, doğal yaşamlarında göreceksiniz. Her gün karşılaştığımız hayvanlara yapılan eziyetlerde, bizi onlardan ayıran düşünme yetisinin açtığı felaketleri içimde bastırarak resimlerim de bu şekilde yansıtıyorum. Onları o kadar küçümsedik ki aramızdaki bağdan iletişimsizlikten yozlaştık. Hayvanlar sevinci ve acıyı, ağrıyı ve korkuyu ve diğer duyguları insanlar gibi hissedebilirler. Onların yaşamlarındaki duyguları aynı ortamda hissedebilmeyi resmediyorum.”

    Gülden Yılmaz

    “Balıkesir Üniversitesi, Baskı Sanatları Bölümü mezunuyum. Karantinada dijital çizim öğrenmeye başladım ve çizmeye devam ediyorum.”

    Bünyamin Aydın

    “Analog kamerayla fotoğraf çekmeye 2017 yılında başladım. Fotoğraflarımda şehir manzarasıyla birlikte mutlaka insan faktörü de oluyor. Bazen sadece 'anı yakaladığım' gibi, bazen de güzel bir arka plan bulup kompozisyonu tamamlamak için dakikalarca birinin oradan geçmesini beklediğim olabiliyor. Nihayetinde tıpkı bir 'Flaneur'gibi, kimsenin dikkatini çekmeden, İstanbul'un tarihi ve pitoresk sokaklarında aylak aylak dolaşıp şehri ve insanlarını fotoğraflıyorum.”

    Wannart Keşif çağrımıza katılmak için;


    İllüstrasyon, fotoğraf, heykel, video/film, kolaj gibi farklı alanlarda ürettiğiniz çalışmaları, kısaca kendinizden ve çalışmalarınızdan bahsettiğiniz bir yazıyla birlikte info@wannart.com adresine Wannart Keşif başlığı ile gönderebilirsiniz. Mail içerisine (kullanıyorsanız) instagram ve twitter hesaplarınızı eklemeyi unutmayın! 


    Sevgiler!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.