Moda Dünyasının Az Bilinen Yetenekli İsmi : Valdrin Sahiti

Moda Dünyasının Az Bilinen Yetenekli İsmi : Valdrin Sahiti
  • 1
    0
    0
    0
  • VALDRIN SAHITI

                                                                                                                   

     

     

    1986 Yılında Kosova'da doğan Valdrin SAHITI göz alıcı tasarımlarıyla görenleri hayran bırakıyor. Moda dünyasında ismi pek duyulmasa da tasarımlarını Tiran ve Piriştine'deki mağazalarında sergileyip satışa sunuyor. Tasarımlarında fazlasıyla güpür ve taş kullanan SAHITI, modern çizgileri ile alışılagelmiş görünümlerden kendisini ayırıyor. Uyguladığı drapaj teknikleri ile tasarımları hareketli ve havalı bir görünüme sahip.

     

     

    Valdrin SAHITI görkemli elbiseleri harici gelinlik ve damatlık modelleri de tasarlıyor. Amerikalı aktris ve şarkıcı Bella THORNE, nişanında Valdrin SAHITI imzası taşıyan  kırmızı bir elbise giymişti. 

     

     

    Cardi B, 2019 yılında Las Vegas'ta bulunan Palms Casino Resort'un "Palms: Unstatus Que" reklam videosunda siyah bir Valdrin SAHITI elbisesini üzerinde taşımıştı.

     

     

    2020 Yılında Clive Davis Grammy galasında Beyoncé'nin kırmızı elbisesi de Valdrin SAHITI imzası taşıyor. Derin yırtmacı ve kuyruklu elbisesi ile Beyoncé çok fazla beğeni toplamıştı. 

     

     

    Hadise'nin kliplerinde ve sahne gösterilerinde Valdrin SAHITI tasarımlarını görmekteyiz. Ayrıca Hadise'nin  ‘Aşk Dediğin’ şarkısının klibi için elbisesi SAHITI tarafından özel olarak hazırlanmış. 

     

     

    Valdrin SAHITI tasarımlarını incelediğimde özellikle aralarından en beğendiğim parçaları sırasıyla Jennifer LOPEZ ve Lady GAGA üzerinde görmeyi çok isterdim. Bu tasarımları gördüğümde üzerine yakıştırdığım, aklıma gelen ilk isimlerdi.

     

     

    Valdrin SAHITI'nin kırmızı halıya çok yakışan tasarımları olduğunu düşünmekteyim. Sizde benimle aynı fikirde misiniz? 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.