Tkay Maidza Ep Üçlemesinin Son Bölümü Last Year Was Weird, Vol.3’Ü Yayınladı

Tkay Maidza Ep Üçlemesinin Son Bölümü Last Year Was Weird, Vol.3’Ü Yayınladı
  • 0
    0
    0
    0
  • Tkay Maidza’nın 2020’de çıkardığı Last Year Was Weird, Vol.2’nin devamı olan ve ünlü rapçinin EP üçlemesinin sonuncusu Last Year Was Weird, Vol.3, geçtiğimiz Cuma itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sekiz yeni şarkıdan oluşan Last Year Was Weird, Vol.3, sanatçının uzun zamandır birlikte çalıştığı Dan Farber ile ortak yapımı.
     
    Tkay, aynı zamanda yeni teklisi Cashmere’i ve Jasper Soloff tarafından yönetilen video klibini de yayınladı. Yumuşak R&B tarzıyla Cashmere, Tkay’ın yine 2021 yılında çıkardığı gösterişli single’ları Syrup ve Kim’i başarıyla dengeliyor.
     
    Zimbabwe doğumlu Avustralyalı şarkıcı Tkay Maidza, asıl adıyla Takudzwa Victoria Rosa, rap dünyasının yükselen isimlerinden. Geçen yıl çıkardığı Last Year Was Weird, Vol.2 ile pek çok övgünün sahibi olan sanatçı Times Meydanı’ndaki billboardlardan, Pitchfork ve Vogue sayfalarına ve FIFA soundtrack’ine kadar pek çok farklı alanda yer alarak başarısını kanıtladı. Birbiri ardına yayınladığı EP’leri ve topladığı övgüler, genç artistin yükselen kariyerini gözler önüne seriyor.
     
    Last Year Was Weird, Vol. 3’ün şarkı listesi şöyle:
     
    1. Eden
    2. Onto Me (with UMI)
    3. So Cold
    4. Syrup
    5. Kim (with Yung Baby Tate)
    6. High Beams
    7. Cashmere
    8. Breathe

    Dinlemek için: https://tkaymaidza.ffm.to/lywwv3

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.