Dünyaca Ünlü Yıldızların Yaşadıkları Evler

Dünyaca Ünlü Yıldızların Yaşadıkları Evler
  • 0
    1
    0
    0
  • Bu içeriğimizde kimini dizilerden kimini filmlerden kimini ise podyumlardan tanıdığımız bazı ünlülerin evlerine göz atacağız. Bakalım hemen hemen herkesin tanıdığı bu ünlüler nasıl evlerde oturuyorlar ?

    Taylor Hill-Hill’s House, Nashville

    Yazımıza ilk olarak Colorado doğumlu model Taylor Hill’in Nashville’de bulunan rüstik tarzdaki inziva eviyle başlıyoruz. Taylor Hill, bir arkadaş ziyareti sırasında Nashville’ye hayran kalmış ve daha sonra burada bir ev aramaya başlamış.Taylor Hill, daha önce Parthenon, Ryman Oditoryumu gibi yapıların restorasyonundan sorumlu olan Wold mimarlık firmasının yenilemiş olduğu 1936 yılında yapılmış rüstik görünümlü bir ahşap evi satın aldı. Bu ev 1,29 dönümlük caddeden uzak, ağaçlarla çevrili bir köşe arsasında konumlanıyor. 3.622 metrekarelik Hill’s House yerel mimari öğeleri bünyesinde barındırarak sıcak bir dağ evi havası yaratıyor. Bu klasik ahşap yapıya kırmızı renkte bir kapıdan giren ziyaretçileri, açıkta bulunan ahşap ve harç ile kaplı duvarlar, masif meşe zemin kaplaması, yığma taş bir şömine içeren oturma odası karşılıyor. Taylor Hill’in bu dağ evi gösterişten oldukça uzak bir biçimde tasarlanmış, eşyaların büyük bir bölümü Taylor Hill’in Nashville’de bulunan yerel mağazalardan, ikinci el dükkanlarından veya kendi ailesinden yadigar kalan eşyalardan oluşuyor. Bu ürünlerle beraber kendisinin internet üzerinden kısa bir Google aramasıyla beraber oldukça uygun fiyata bularak aldığı ürünler de bulunuyor. Taylor Hill bu konu hakkında  “İşlerin havalı görünmesi için bir milyon dolar harcamanıza gerek yok.’’ Diyor. Taylor Hill bu evi tasarlarken herhangi bir iç tasarımcıyla beraber çalışmamış tamamını kendi iç güdüleriyle ve annesinin rehberliğiyle beraber oluşturmuş. Hill’s House ile ilgili resimlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

    Jason Statham – Malibu Sahil Evi, Malibu

    Malibu’daki bu evini satın almak aslında ünlü İngiliz aktör Jason Statham’ın planları arasında yoktu, hatta bu evi almanın kendisi  için iyi bir yatırım olup olmayacağından da emin değildi. Bir gün arkadaşıyla beraber Malibu’da bir sahil evinde kalırken evden ve Malibu’dan çok etkilendi. Etkilenmesinin sebebini kendisi ‘’ Birleşik Krallık’ta plajlara pek gitmiyoruz, bu evlerin okyanus ve doğayla harika bir ilişkisi var. Uzun süredir LA’daydım ama yaşamak istediğim yer burası diye düşündüm.’’ Şeklinde açıklıyor. Jason Statham ‘’Gerçekten yorgun, eski bir sörf evi.’’ Olarak tanımladığı bu sahil evini satın aldı ve yapıyı temel mimari unsurlarına sadık kalarak titiz bir şekilde yeniledi. Yaklaşık olarak 4000 metrekarelik bir alan kaplayan bu sahil evine yaptıkları hakkında Jason Statham ‘’ Daha önce orada olanı korumak ama daha sağlam görünmesini sağlamak istedim.’’ Diyor. Evin iç mekanlarının tasarımını Jason Statham kendisi üstlenmiş. Takıntılı olduğu İskandinav stilini evde oluşturabilmek için orta çağ Danimarka mobilyaları, eski ve kullanılmış eşyalar tercih etmiş. Evdeki mobilyaların neredeyse hepsini sahibiyle dost olduğu Denmark 50 firmasından temin etmiş. Kendisi evin genelinde yapmacık bir gösteriş yerine sade ve pratik çözümleri seçtiğini söylüyor.

    Kendal Jenner

    Kendall Jenner , daha önce ünlü Emily Blunt ve John Krasinski'ye ait olan bu 6,5 milyon dolarlık Batı Hollywood malikanesini 2016 yılında satın aldı . Evde 6 yatak odası, 5 banyo ve bir havuz var, bu yüzden süper model için kesinlikle yeterince büyük olduğunu söylemek doğru olur sanırım.

    Kim Kardashian ve Kanye West

    Dünyanın en ünlü çiftlerinden bir tanesi olan insanlar olan Kim Kardashian ve Kanye West , Hidden Hills, California'daki malikanelerine 20 milyon dolar ödediler . Mülkte üzüm bağları, iki havuz ve "1.050 metrekarelik bir eğlence pavyonu" olmasına rağmen, çift daha sonra yandaki evi satın alarak mülklerini 4,5 dönüme genişletti.

    Kylie Jenner

    Henüz daha 19 yaşındayken Kylie Jenner Hidden Hills'deki bu 12 milyon dolarlık malikaneyi satın aldı. Aslında bu evin Kylie Jenner’in üçüncü evi olduğunu söylemek daha doğru olur.1.2 dönümlük bir arazi üzerinde konumlanan bu evin 8 yatak odası, 11 banyosu, bir ev sineması, bir spa odası var.

    Lil Wayne

    "Çılgınca Mekanlara Sahip Ünlü Evleri" altında yerini bulabilecek başka bir mülk, Lil Wayne'in kapalı köpekbalığı havuzuna sahip Miami Beach malikanesi. Lil Wayne'in evinde gerçekten köpekbalıkları olup olmadığı belirsiz olsa da, bir kayıt stüdyosu ve çatısında özel yapım bir paten parkı bulunan mülkü 2017'de 10 milyon dolara sattığını biliyoruz .

    Kaynaklar:1,2


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.