Pinterest’e Taş Çıkartacak 5 Yerli Küçük İşletme

Pinterest’e Taş Çıkartacak 5 Yerli Küçük İşletme
  • 1
    0
    0
    0
  • Pandeminin bir getirisi olarak son dönemlerde sizlerin de keşfet sayfanızda eminim ki bir küçük işletme sayfa düşüyordur. Küçük işletmeler ile ilgili en sevilen şey çoğunun kişiye özel çalışması, paketlemelerinin harika olması ve sizinle gerçekten yakından ilgilenmeleri. Gelin hep birlikte gerçekten hem görselleri hem de ürünleri ile Pinterest’e taş çıkarak 5 yerli küçük işletme hesaplarına yakından bakalım!

    Marilla Design

    Son dönemlerde keşfettiğim en tatlı ve en güzel işletme hesabı olabilir kendisi! Çantalarına diyecek sözüm bile yok. Her biri el yapımı bu harika çantalar kim bilir gerçekte nasıl tatlı görünüyorlardır. İsterseniz makyaj çantası isterseniz dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz bu çantalar şeker gibi görünümleriyle bence hemen sepete eklenmeyi hak ediyor! (Gerçekten hangi görselini koysam bilemedim o kadar güzel görselleri var ki.)

    Beige&Blue 

    Gelelim bu yazın en popüler çantalarından biri olan örgü çantalara. Geçen sene her boncuk çantadan geçilmezken bu yıl her yerde örgü çanta görmeniz mümkün. Ancak böylesine güzel ve cool olanlarını bulmak zorken işte karşınızda en güzel çantaların yaratıcısı Beige&Blue! Her bir çantası özel el emeği olan renkleri, tonlamaları ve modelleri ile birbirinden güzel çantaların ve aksesuarların yeni adresi diyebilir miyiz?

    Soi Candle 

    E hep çantalardan gitmeyeceğiz tabi ki. Üstümüzden başımızdan kalan zamanlarda da yaşam alanlarımızı güzelleştireceğiz. İşte onların en güzel örneklerinden bir tanesi ve belki de şu an ülkemizde tek olan Soi Candle. Her biri yine el yapımı özel boyalar ile süslenen neredeyse sayısız mum tasarımına sahip harika bir işletme! İsterseniz ilham alın kendinize yeni bir hobi alanı edinip zamanınızı güzelleştirin isterseniz Soi Candle mumlarından alın evinizi, odanızı her neredeyseniz yaşam alanınızı güzelleştirin!

    Cynara

    Biraz daha çantalardan devam edecek olursak! Bu yılın örgü çantalarından sonra en popüler olan boncuk çantalarını atlamak olmazdı. İçlerinden en başarılı ve en özgün olanlarından biri ise hiç kuşkusuz Cynara! Üstelik bazı tasarımlarında bu dönemde indirim yapmış en güzel parçaları kaçırmadan bence göz atmakta fayda var!

    Hey Concept 

    Yastıklar! Yastıklar! Ve yastıklar! Sayfaya girdiğiniz anda sizi renklerin ve yumuşacık yastıkların sarmasını istiyorsanız doğru yerdeniz. Benzersiz renkleri ve şekilleri ile özel tasarımları olan harika ötesi bir küçük işletme daha! Bu kadar tatlı yastıkları bulmuşken yapmanız gereken tek şey rengine ve şekline karar verip sepetinize birkaç tanesini eklemek!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.