Iris Apfel X H&M Koleksiyonu Bu Bahar Geliyor !

Iris Apfel X H&M Koleksiyonu Bu Bahar Geliyor !
  • 1
    0
    0
    0
  • Iris Apfel X H&M koleksiyonu bu bahar geliyor !

    Yakın zamanda 100. Yaş gününü kutlayan iç tasarımcı ve moda ikonu Iris Apfel ve ünlü giyim zinciri H&M 2022 yılında mağazalarda olacak olan, eklektik elbiseler, setler ve kapsamlı aksesuarlardan oluşan bir koleksiyon için iş birliği yaptı.

    Iris, 1921'de New York'ta doğdu. ABD'nin önde gelen üniversitelerinde sanat ve moda eğitimi aldı. Kendi kendini yetiştirmiş bir iş kadını, stil ikonu, moda tasarımcısı ve iç mimar. ‘’Neden Sıkıcı Olsun ?’’ sorusunu yaptığı her işte kendisine soran Iris Apfel bu ünlü mottosu sayesinde bir çok farklı disiplinde başarılı kariyere sahip oldu. Parlak kıyafetlerin estetiği, eğlenceli aksesuarların katmanları, yuvarlak, büyük boy gözlükleri. Iris tüm bunları yalnızca kendisi için yapıyor, sıkıcı olmaktan nefret ediyor. Iris in bu anlayışı, dünya çapındaki insanlara kendilerini iyi hissettikleri tarzlarını yaratmaları için ilham verdi.

    Iris Apfel x H&M koleksiyonu, Iris'in cesur stil anlayışıyla yaratılmış, her yaş ve beden için tasarlanmış bir dizi giysi ve aksesuar içerecek.

    H&M Kreatif Danışmanı Ann-Sofie Johansson;  "Bu işbirliği ile benzersiz ve sıra dışı bir kadını ve onun yaratıcı ve cüretkar tarzını kutluyoruz" diyor. "Tarzın eskimez olduğunu gösteriyor ve insanları moda konusunda kim olduklarını göstermeye ve aynı zamanda eğlenmeye teşvik etmeye devam ediyor."

    Koleksiyon, 2022'nin başında piyasaya çıkıyor.

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.