Savage x Fenty Show Vol. 3

Savage x Fenty Show Vol. 3
  • 1
    0
    0
    0
  • SAVAGE X FENTY

    Cindy Crawford, Daddy Yankee, Ricky Martin, Adriana Lima, Gigi Hadid, Irına Shayk ve Vannessa Hudgens gibi aralarında ünlü isimleri konuk eden Savage X Fenty 'nin yapılan üçüncü şovu, Cindy Crawford'un yeşil, derin yırtmaçlı elbisesiyle gösteriyi açıyor. Böylelikle Crawford performansta yürüyen ilk model oluyor. Beraberinde etkileyici dans koreografilerinden oluşan görsel bir şölen ile devam ediyor.

    Sahnelerin geçişleri bir o kadar ilginç olan şovun devamında Bianca Landrau'nun rap performansında giydiği sarı renkte neon çamaşırlar ilgi çekiyor. Performansta bulunan dansçıların deri detaylı iç çamaşırlarını oldukça başarılı bulduğumu eklemek isterim.

    Normani'nin tek performansında tüm vücudunu saran dantelli sarı- yeşil renklerinde body suit görmekteyiz. Tasarımı kendi adıma çok başarılı bulmasam da, geniş açıdan görüntülendiğinde yılan derisi gibi güzel bir illüzyon oluşturduğunu düşünüyorum.

    Ricky Martin şarkıları eşliğinde devam eden şov mankenlerin çapraz şekilde yürümeleriyle X şeklini alıyor. Mor ve beyaz renklerde, parlak, simli ve likralı kumaşlardan üretilen iç çamaşır modelleri sırayla görüntüleniyor. 

         

    Siyah renkten oluşan koleksiyonda altın renk aksesuarlar sade ve güzel bir detay katmış. Dantel ve derinin siyah renkteki tasarımlarda sıkça kullanıldığını söyleyebiliriz. Vanessa Hudgens ve Irina Shayk'ın görünümleri kahverengi, siyah ve gri renkler, file ve dantellerden oluşuyor. Altın rengi aksesuarların da güzel bir tamamlayıcı olduğunu belirtmek istiyorum. Dantelli çorapların desenlerinin aşırı güzel bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim. Koyu yeşil renklerden oluşan koleksiyonda deri eldivenler, danteller, çapraz bağlar ve küçük deri detayları bulunmakta. 

    Kırmızı ağırlıklı koleksiyonun yine aynı tonlarda bir ışıkla sunulması desenlerin net görülememesine neden olsa da, bu bölümde dans performansı oldukça etkileyiciydi.

    Gigi Hadid görünümü ve performansı ile oldukça ilgimi çekti. Eminim izleyenlerin çoğu Gigi Hadid 'in görünümüne tam puan vermiştir. 

    Peki ya siz, Savage x Fenty vol.3 şovunu izlediniz mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: 1,2,3


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.