İstanbul Köpek Eğitimi Merkezi Fiyatları! En İyi Yavru Köpek Tuvalet Eğitmeni

İstanbul Köpek Eğitimi Merkezi Fiyatları! En İyi Yavru Köpek Tuvalet Eğitmeni
  • 0
    0
    0
    0
  • İstanbul köpek eğitimi merkezi fiyatları verilen hizmetin içeriğine ve kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle köpek eğitim merkezlerinin fiyatları arasında farklılıklar bulunabilir. Ancak herhangi bir eğitim türünün ortalama fiyatı hemen hemen tüm eğitim merkezlerinde aynı olmaktadır. Köpek sahipleri geniş çaplı bir araştırma yaparak köpekleri için en iyi köpek eğitmeni ile anlaşmalıdırlar. Çünkü köpek eğitiminin fiyatları yanında eğitim veren kişinin özellikleri ve donanımı da önemlidir. Yani köpeklerine iyi bir şekilde eğitim aldırmak isteyen hayvan severler, bütçelerine uygun ve iyi bir eğitmen ile çalışmalıdırlar.

    İstanbul, en çok evcil köpeğin yaşadığı şehirlerden biri konumundadır. Evcil köpek sahipleri köpeklerine eğitim aldırmak için köpek eğitimi merkezlerine akın etmektedirler. Bu nedenle de İstanbul içinde hizmet veren köpek eğitimi merkezi sayısı her geçen gün artmaktadır. Artan sayı nedeniyle de aradaki rekabet de hız kazanmıştır. Hizmet kalitesi, fiyat tarifesi ve çalışan eğitmenlerin özellikleri rekabet nedeniyle sürekli iyileşmektedir. Ayrıca verilen hizmet günden güne daha iyi olmaktadır. Bunun yanında köpeğin durumuna göre ve yaşadığı sorunlara göre fiyatlar değişiklik göstermektedir.

    İstanbul Köpek Eğitimi Fiyatları

    İstanbul köpek eğitimi fiyatları için net bir rakam söylemek doğru olmayabilir. Çünkü İstanbul içinde pek çok köpek eğitimi merkezi vardır ve fiyatları birbirinden farklı olmaktadır. Eğitimin türü, sayısı, köpeğin yaşı, köpeğin karakter özellikleri, köpeğin sağlık durumu, eğitim sırasında kullanılan yöntem ve teknikler ile daha birçok şey eğitim fiyatları üzerinde etkilidir. Bazı köpek eğitim türlerinin fiyatları şu şekildedir:

    ·        İstanbul Temel İtaat Eğitimi Fiyatları

    İstanbul temel itaat eğitimi fiyatları, İstanbul köpek eğitimi merkezlerinde ortalama olarak 5 bin TL civarındadır. Ancak bu fiyat köpeğin bazı özelliklerine göre değişebilir. Örneğin; köpeğin yaşı ve ırkı fiyatı belirleyen en önemli özelliklerden bazılarıdır. Köpeğin yaşı ne kadar büyük olursa eğitim de o kadar zor olacağı için temel itaat eğitiminin fiyatı da o kadar yüksek olacaktır. Bunun yanında bazı köpek ırkları dominant karakter özelliklerine sahip olurlar. Bu durum köpeğe eğitim vermeyi zorlaştırmakta ve eğitim süresini uzatmaktadır. Dolayısıyla verilecek olan eğitimin de ücretinde artış olacaktır.

    Temel itaat eğitimi, evde beslenecek olan her köpeğe verilmesi gereken bir eğitim türüdür. Çünkü köpekler yapıları gereği toplum içinde yaşamaya hemen adapte olamazlar. Gereksiz yere havlayabilirler, saldırgan olabilirler, insanları korkutabilirler ya da sahiplerini dinlemeyebilirler. Ancak temel itaat eğitimi alan köpekler toplum içinde yaşamaya daha çabuk alışırlar ve sayılan bu olumsuz davranışların görülme şansı oldukça düşer. En iyi köpek eğitmeni ile bu eğitim hızlı bir şekilde kazandırılabilir.

    ·        İstanbul İleri İtaat Eğitimi Fiyatları

    İstanbul ileri itaat eğitimi fiyatları, İstanbul köpek eğitimi merkezlerinde ortalama olarak 6 bin TL kadar olmaktadır. Ancak bu ücretin üstünde ya da altında fiyata eğitim veren başka köpek eğitim merkezleri de bulunmaktadır. Köpek sahipleri, bütçelerine en uygun eğitim veren yeri seçerek köpeklerine ileri itaat eğitimi aldırabilirler. Seçim yaparken fiyatla birlikte eğitim verecek kişinin donanımlı ve alanında tecrübeli olmasına da dikkat edilmesi gerekir. Çünkü en iyi köpek eğitmeni her zaman en pahalı fiyata eğitim verecek diye bir şey yoktur. Uygun fiyatlara da tecrübeli ve alanında yetkin eğitmenler de köpekler için ileri itaat eğitimi vermektedirler. Bu nedenle sadece fiyata bakarak seçim yapılması yanlış bir durumdur.

    İleri itaat eğitimi alan köpekler, sahiplerine daha bağlı ve itaatkâr hale gelirler. Evde, iş yerinde, sokakta, parkta, yolculuk sırasında ve daha pek çok yerde sahiplerinin sözünden asla dışarı çıkmazlar. Bu nedenle bu eğitimi alan köpekler daha güvenli ve kontrollü hale gelirler. İstanbul ve çevresinde yaşayan evcil köpek sahipleri, köpeklerine ileri itaat eğitimi aldırmak için İstanbul köpek eğitimi merkezi ile görüşerek fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirler. Bunun yanında eğitim merkezlerine giderek verilen eğitim hakkında gözlem yapıp kararlarını öyle verebilirler.

    ·        İstanbul Yerinde Evde Köpek Eğitimi Fiyatları

    İstanbul yerinde evde köpek eğitimi fiyatları, İstanbul köpek eğitimi merkezlerinde yaklaşık olarak 7 bin TL gibi bir ücretle verilmektedir. Eve gelecek olan eğitmenin vermiş olacağı hizmetin niteliği ve kullandığı ekipmanlar bu fiyatın artmasına ve azalmasına sebep olabilir. Bununla birlikte köpeğin alacağı eğitim türleri ve sayısı da eğitim ücretine etki etmektedir. Ancak eğitim merkezlerinin ücretleri hemen hemen aynı civarda olmaktadır. Köpeklerine yerinde evde köpek eğitimi aldırmak isteyen hayvan sahipleri, kendi bütçelerine en uygun eğitim merkezi yetkilileri ile irtibata geçerek evlerine eğitmen isteyebilirler.

    Kendi yaşadığı yerde eğitim alan köpekler genelde daha hızlı bir şekilde eğitim alırlar. Çünkü eğitim sırasında ortama alışmak için zaman harcamazlar ve verilen komutlara çabuk odaklanabilirler. Ev ortamında eğitim alırken sahipleri de yanlarında olacakları için yabancı bir eğitmenle çalışmaktan çekinmezler. Herhangi bir sorun olması halinde köpeklerin sahipleri olaya anında müdahale edebilirler. Bu eğitim türü aynı zamanda yol problemi yaşanmasına da engel olmaktadır. İş yoğunluğu sebebiyle ya da başka türlü sebeplerden dolayı köpeklerini köpek eğitim merkezlerine götüremeyen kişiler, bu imkândan yararlanabilirler.

    ·        İstanbul Köpek Tuvalet Eğitimi Fiyatları

    İstanbul köpek tuvalet eğitimi fiyatları iki şekilde olmaktadır. Dışarıda ve ev içinde tuvalet eğitimi aldırmak isteyen köpek sahipleri, bu eğitim türleri için ayrı ayrı ücret ödemeleri gerekir. İstanbul içinde hizmet veren köpek eğitimi merkezleri, evde tuvalet eğitimi için ortalama 6 bin TL ve dışarıda tuvalet eğitimi için 5 bin TL olmak üzere eğitim ücreti talep etmektedirler. Ancak iki tuvalet eğitimi birden paket şeklinde alındığında indirim yapılmaktadır.

    Köpek tuvalet eğitimi, evde köpek beslemek isteyen kişilerin mutlaka köpeklerine aldırması gereken bir eğitim çeşididir. Çünkü köpeklerin hijyen ve kendilerini temizleme gibi bir alışkanlıkları yoktur. Tuvalet eğitimi almayan köpekler bu nedenle evin pek çok yerini pisleyebilirler. Bu duruma engel olmak isteyen köpek sahipleri, en iyi köpek eğitmeni için araştırma yaparak bütçelerine uygun bir seçip yapmalıdırlar.

    ·        İstanbul Alan Koruma Eğitimi Fiyatları

    İstanbul alan koruma eğitimi fiyatları, diğer eğitim fiyatına göre biraz daha yüksek olmaktadır. Çünkü bu eğitimi kazandırmak uzmanlık istemekle birlikte oldukça zordur. Ayrıca bu eğitimi her eğitmen veremez ve her köpek de bu eğitimi alamaz. Köpeğin koruma güdüsünün yüksek olması, güçlü, çevik ve cesur olması gerekir. Eğitmenin ise disiplinli, bilgili ve tecrübeli olması gerekir. Aksi halde verilecek olan alan koruma eğitiminin başarısız olma ihtimali çok yüksek olacaktır.

    Alan koruma eğitimi daha çok iş yerlerinde ya da bahçeli evlerde beslenen köpeklere verilmektedir. Bu eğitimi alan köpekler ne pahasına olursa olsun, korumakla görevli oldukları alanları savunmaya çalışırlar. Korumaları gereken yerlere zarar gelmemesi için ellerinden gelen her şeyi fazlasıyla yaparlar. En ufak bir tehlike durumunda saldırıya geçerler ve sahiplerine durum hakkında bilgi vermek için havlamaya başlarlar.

    ·        İstanbul Şahıs Koruma Eğitimi Fiyatları

    İstanbul şahıs koruma eğitimi fiyatları, en pahalı köpek eğitim türleri arasında yer almaktadır. Bu eğitimin fiyatı yaklaşık olarak 20 bin TL gibi yüksek bir rakama sahiptir. Özel olarak yetiştirilmek üzere seçilen köpek ırkları, bu eğitimi aldıktan sonra sahiplerini ya da korumakla görevli oldukları kişileri en güzel şekilde korumaya çalışırlar. Her türlü olumsuz koşulara karşı sahipleri için mücadele verirler. Şahıs koruma eğitimi alan köpekler, düşman olarak gördüğü tehlikeli kişileri asla affetmezler.

    Şahıs koruma eğitimi alacak olan köpekler özel olarak seçilmektedir. Çünkü her köpekten şahıs koruma köpeği olmaz. Bu tür köpekler oldukça cesur, kuvvetli, çevik ve zeki olmalıdırlar. Böylesi özelliklere sahip olan köpek ırkları, iyi bir köpek eğitmeni tarafından eğitim aldıkları takdirde çok iyi şekilde şahıs koruma köpeği olabilirler.

    En İyi Köpek Eğitmeni Özellikleri Nelerdir?

    En iyi köpek eğitmeni olabilmek için bazı özelliklere sahip olmak gerekir. Bu tür kişiler kullanmış oldukları yöntem ve teknikler ile ekipmanlar sayesinde, kısa süre içinde olumlu bir sonuca ulaşırlar. Böylece köpekler sıkılmadan, bunalmadan ve doğru şekilde eğitim almış olurlar. En iyi köpek eğitmeni özellikleri arasında şunlar yer almaktadır:

    1.      En İyi Köpek Eğitmeni Sabırlı Olur!

    En iyi köpek eğitmeni sabırlı olur ve gelişen tüm olumsuz durumlara karşı bu sabrını korur. İyi bir köpek eğitmeni, eğitim vermiş olduğu köpek her ne yaparsa yapsın sabırla karışıklık verir ve köpeğin, eğitimi en iyi şekilde alması için uğraşır. Köpek eğitimi sürecinin uzun ve zorlu olduğunu bilerek hareket eder. Köpek söz dinlemediğinde ya da algılama zorluğu çektiğinde sabırla anlamasını bekler ve ona destek olur.

    2.      En İyi Köpek Eğitmeni Hoşgörülü Olur!

    En iyi köpek eğitmeni hoşgörülü olur ve köpeğin hata yaptığı durumlarda agresif şekilde karşılık vermez. Her an pozitif olmaya çalışır ve köpeğin coşkusuna ayak uydurmaya çalışır. Ayrıca bu şekilde eğitim veren eğitmenler, köpeğin de eğitim için hevesli olmasını sağlarlar. Çünkü köpekler karşısındaki insan nasıl davranırsa o şekilde karşılık verirler. Eğer eğitmenler yapılan hatalara karşı hoşgörülü yaklaşmazlarsa eğitim süreci uzayabilir ve olumsuz şekilde sonuçlanabilir.

    3.      En İyi Köpek Eğitmeni Şiddet Uygulamaktan Uzak Durur!

    En iyi köpek eğitmeni şiddet uygulamaktan uzak durur. Eğitim sürecinde uygulanacak olan şiddet, eğitimin olumsuz şekilde sonuçlanmasına sebep olur. Köpek sadece şiddet varken doğru davranışı sergilemeye çalışır. Çünkü şiddet köpek için acı vericidir ve bundan kaçmaya çalışır. Ancak şiddet ortamdan kalktığında ise tekrar eski davranışına geri döner. Bu nedenle eğitimde şiddetten kesinlikle uzak durulmalıdır. En iyi köpek eğitmeni her zaman şiddet yerine ödül kullanır ve eğitimin kalıcı olmasını sağlar. Köpek bu sayede ödüle odaklanır ve ödülü almak için her seferinde eğitmenin istediği davranışı yapmaya çalışır. Bir süre sonra verilen eğitimler sayesinde köpek alışkanlık kazanır. En sonunda ise ortamda ödül olmasa bile köpek doğru davranışı sergilemeye devam eder.

    4.      En İyi Köpek Eğitmeni Enerjik Olur!

    En iyi köpek eğitmeni enerjik olur. Köpekler enerjik ve oldukça hareketli canlılardır. Gün içerisinde neredeyse hiç dinlenmezler. Aynı şekilde eğitim aldıkları zaman içinde de bu enerjileri devam eder. Dolayısıyla onlara eğitim verecek kişinin bu enerjiye ayak uyarabilmesi gerekir. Eğer arada enerji uyumu bulunmazsa iki taraf da sorun yaşayabilir. Bu sorun büyüyerek eğitimin aksamasına ve eğitim sürecinin zarar görmesine neden olur. Ancak köpeğin enerjisine olumlu şekilde karşılık veren bir eğitmenin başarılı olma şansı her zaman daha yüksek olur. Bu nedenle en iyi köpek eğitmeni enerjik olmalıdır.

    Profesyonel Köpek Eğitimi İçin Köpek Eğitmeni Murat GÜNGÖR ile İletişime Geçebilirsiniz.

    https://wannart.com/muratgungork9

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.