Dünyaca Ünlü Futbolcuların Evlerine Bir Göz Atalım

Dünyaca Ünlü Futbolcuların Evlerine Bir Göz Atalım
  • 1
    0
    0
    0
  • 1. David Beckham

    Belkide en pahalı eve sahip olan futbolcu David Beckham. İngilterenin başkenti olan Londra’da bulunan bu konağı Beckham ailesi tam 50 milyon dolara satın aldı. Öylesine gösterişli bir konak ki Londra’da bu eve ‘’Beckingham Sarayı’’ diyorlar.

     

    2. Wayne Rooney

    Futbol oynadığı dönemde en fazla kazanan futbolculardan bir tanesi olan Wayne Rooney Cheshire’da bulunan bu konağı 6 milyon dolara satın aldı fakat hayallerindeki eve dönüştürmek için oldukça fazla para harcadı. Şu an da eve 20 milyon dolar değer biçiliyor. Wayne Rooney’in evinin içerisinde spor müzesi, devasa bir kapalı havuz, peyzajlı iç bahçeler, ev sinema sistemi gibi bir çok lüks işlev bulunuyor.

     

    3. Thierry Henry

    Efsanevi forver Thierry Henry’nin kariyeri oldukça dolu. Daha önce Monaco, Juventus, Arsenal ve Barcelona gibi devlerde oynadıktan sonra New York Red Bulls’a transfer olmuştu. Bu yüzden New York’a yerleşmek isteyen yıldız futbolcu Soho’nun tam kalbinde kendine 15 milyon dolara mal olacak bu çatı katına taşındı.

     

    4. Didier Drogba

    Didier Drogba biz Türk futbol severlerin de yakından tanıdığı bir isim. Uzun yıllar Chelsea’de forma giydikten sonra yolu Galatasaray’a da düşen ünlü futbolcu şu an oturduğu eve tam 14,5 milyon dolar ödedi.

     

    5. Cristiano Ronaldo

    Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından bir tanesi olarak gösterilen Cristiano Ronaldo’nun Real Madrid’de oynarken oturduğu bu evin değeri tam olarak 8 milyon dolar. 8 bin metrekarelik bir alana kurulu olan bu lüks malikane yedi yatak odası, sekiz banyo, iki havuza sahip.

     

    6. Andres Iniesta

    Belki de izlemesi en keyifli futbolculardan bir tanesi olan Andres Iniesta yaklaşık 12 yıl önce kendine özel olarak yaptırdığı bu ev tam 5 milyon dolar değerinde. Evin dış duvarlarının üzerinde kendi ismi ve forma numarası da bulunuyor.

    Kaynak : 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.