Köpek Eğitmeni Nasıl Olunur? Kurs Online Sertifika Fiyatları ve Maaşları

Köpek Eğitmeni Nasıl Olunur? Kurs Online Sertifika Fiyatları ve Maaşları
  • 0
    0
    0
    0
  • Köpek Eğitmenliği 2010 yılından sonra birçok kişi tarafından öğrenilmek istenen meslek haline gelmeye başlamıştır. Köpek Eğitmeni Mesleği iyi kazanç sağladığı ve ayrıca da popüler bir meslek dalı olduğu için insanların ilgisini hep çekmeyi başarmıştır. 

    Köpek Eğitmeni Nasıl Olunur? 

    Köpek eğitmeni olmak ve hayatlarına evcil hayvan eğitmeni olarak devam etmek isteyen kişilerin öncelikli olarak psikolojilerinin çok iyi olması gerekmektedir. Ruh sağlığı bozuk ve sinirli bir yapıya sahip olan insanların köpek eğitmenliği mesleğini yapabilmeleri oldukça zordur. Çünkü köpekleri eğitirken gösterilen sabır ve zaman eğitmen olacak kişinin karakterine bağlıdır. Karakterinde ve ayrıca yaşantısında sorun olan kişilerin bu meslek dalını yapabilmesi biraz imkânsız! 

    Köpek Eğitmeni Nasıl Olunur? Sorusunun cevabı aslında Sabır kelimesinde saklıdır. Sabırlı ve istikrarlı uzun çalışmalar sonucunda köpek eğitmeni olabilmek mümkündür. Nasıl mı? Hangi meslekte yer almak isteseniz ilk önce çıraklık başlayıp sonra kalfalığa sonra ise de ustalık makamına yükselirsiniz. O yüzden profesyonel bir köpek eğitmeni olmak istiyorsanız ilk önce köpek bakıcısı olarak işe başlamanız gerekmektedir. Neden mi? Köpek bakmaya bilmeyen ve onların sorumluluklarını anlayamayan birinin köpek eğitmeni olabilmesi mümkün değildir. Sadece olduğunu zannederler. Türkiye’de köpek eğitmeniyim diye dolaşan ve insanlara herhangi bir fayda sağlayamayan birçok insandan biri olmamanız için ilk önce köpek bakıcılığı mesleğini öğrenmeniz gerekmektedir. 

    Köpek Eğitmeni Mesleği Maaşları

    Köpek eğitmenlerinin kazandığı para aslında çok da abartılacak bir Mevla değildir. Her işin bir ustası vardır ancak bazıları ise gerçekten el işçiliği ile diğerlerinden daha iyi olduğu için kazancıda değişir. Köpek eğitmenliği maaşı kişinin tecrübesine ve yaptığı köpeklere göre ölçülür. Bir köpek eğitmeni işinde profesyonel ve o işi de gayet iyi yapıyor ise zaten emin olun kazancını tahmin edemezsiniz. Burada esas olan bilgi ile kazanmaktadır. Birçok kişi ve firma görüyorsunuz, bazı insanlar kendilerini sürekli yeniler ve kendini daha çok geliştirmek için uğraşır. Ama genellikle köpek eğitmeni maaşlarını sizler için ortalama yazabiliriz.

    Köpek eğitmenliği maaşları aylık 5 bin TL ve 20 bin TL arasında değişmektedir. Köpek eğitim merkezi sahibi olanlar genellikle aylık 20 bin TL kazanca sahip olabilirler. Bireysel olarak herhangi bir tesisi olmayan insanlar ise ortalama 3 ve 6 bin TL arasında bir maaş rakamı kazanmaktadırlar.

    Online Köpek Eğitmenliği Sertifikası

    Köpek eğitmenliği mesleği online köpek eğitimi sertifikası ile öğrenilebilecek kadar basit bir meslek değildir. İnsanlar bazı insanlara ve firmalara kanıp para yatırarak sertifikanın onlara bir yararının olacağı düşüncesindeler. Ancak sertifika sadece kâğıttan ibaret! Önemli olan bilgi ve tecrübedir. Online Köpek Eğitmenliği Sertifikası yani uzaktan köpek eğitmeni olmak isteyen insanların sertifika programıdır. Köpek Eğitmeni Sertifikasını uzaktan online köpek eğitmeni sertifikası ile alabilmeniz mümkün olabilir ama öğrenebilmeniz mümkün değildir. En az bir köpek eğitim merkezi ya da bir köpek eğitmeninden 1 sene eğitim alıp sonrasında ise kendi başınıza eğitim sisteminizi öğrenip uygulayabilir hale getirmeniz gerekmektedir. Siz kendi eğitim sisteminiz olmadan Türkiye’de para kazanabilmeniz mümkün değildir. 

    Köpek eğitmeni olmak 2 veyahut da 6 ay içerisinde öğrenilebilecek bir meslek dalı değildir! 

    Bilgi ve tecrübe kazanabilmeniz ve iyi bir köpek eğitmeni maaşına sahip olmak istiyorsanız en az 3 seneye ihtiyacınız olacaktır. Kendini geliştirmeyen ve ileriyi düşünmeyen insanların tercihi bu meslek olmamalıdır. Her geçen gün karşılaştığınız yeni bir köpek eğitimi sorununda öngörülü ve bilgili olmak zorundasınız. Bunun içinde sorumluluğu fazla ve zevkli bir meslek dalıdır. 

    Köpek Eğitmenliği Kurs Fiyatları 

    Genelde köpek eğitmenliği kurs fiyatları Türkiye’de ortalama 30 bin TL ve 100 bin TL arasında değişkenlik göstermektedir. Bu biraz da hangi eğitmenden kurs aldığınıza da bağlıdır. Köpek Eğitmenliği Kurs Fiyatları her sene değişmekte ve bu mesleği yapmak isteyen insanların ise kurs günlerini takip etmeleri gerektiğini öneririz. 

    Profesyonel Köpek Eğitmeni Murat GÜNGÖR

    https://muratgungork9.com/kopek-egitmeni-olmak-icin-online-kurslar-kopek-egitmeni-nasil-olunur/

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.