İçinizi Isıtacak Filmler

İçinizi Isıtacak Filmler
  • 4
    0
    0
    1
  • The Kindness of Strangers (2019)

    "Her ülkede sorun var, her insanda sorun var ama affetmeyi ve insan olmayı bilelim."

    Birbirinden farklı karakterlere sahip olan ve türlü zorluklarla mücadele eden dört kişinin yaşamına odaklanılıyor. Hayatlarındaki zorluklarla başa çıkmaya çalışan insanlar, birbirlerine verdikleri destek ve sevgi ile hayatlarında büyük bir değişim elde edecektir.

     

    Short Term 12 (2013)

    "Cehennem acı çektiğimiz yer değildir, acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir."

    Grace ve Mason çifti  “Risk sınırında” olarak tanımlanan gençlerin kaldığı bir merkezde, çalışmaktadırlar. Merkeze yeni gelen bir kız çocuğu ile duygusal bir bağ kuran Grace, geçmişe dair sorgulamalara da gidecektir.

     

    Fried Green Tomatoes (1991)

    "Bilirsiniz bir kalp kırılsa bile aynı şekilde atmaya devam eder."

    Evliliği yolunda gitmeyen ve orta yaş bunalımına giren Evelyn Couch, bir bakımevinde tesadüfen tanıştığı Ninny ile arkadaş olur. Onu her ziyaret edişinde, Ninny ona 1920'lerde yaşamış birçok zorluğa göğüs gerenmiş Idgie ve Ruth'un dostluğunu anlatmaktadır. Bu iki kadının öyküsünden ilham alan Evelyn, Ninny'nin de yardımıyla kendi sorunlarının üstesinden gelmeyi başaracak ve hayata yeniden tutunacaktır.

     

    The Last Word (2017)

    "Aptalca bir şey için mi risk almayı yoksa harika bir şey yapmak için mi risk almaya isteklisin."

    Etrafındaki her şeyi kontrol etmeye çalışan Harriett kendi ölüm ilanını yazmaya karar verir. İlanı okuyan genç ve güzel gazeteci Anne’nin dikkatini çeken bu durum kendisini meraklandırır ve Harriett ile tanışma girişimlerinde bulunur. Harriett ile tanışan Anne, hayattan beklentisi kalmayan kadının neden bu durumla karşı karşıya kaldığını ve Harriet’in hayatındaki asıl gerçekleri öğrenmeye çalışacaktır. Anne’nin dostluğu Harriet’ın hayata bakış açısını değiştirecektir. 

     

     

    Please Stand By (2017)

    "Bazı insanların herşeyin üstesinden gelebilmelerine hep hayran olmuşumdur."

    Dünya, zeki bir otizmli genç kadın olan Wendy için yeterince kafa karıştırıcı bir yerdir. Bir Star Trek hayranı olan Wendy, Star Trek senaryo yarışması olduğunu öğrenir ve 500 sayfalık senaryosuyla yarışmaya katılmaya karar verir. Tek sorun senaryoyu Paramount Pictures'a şahsen teslim etmezse, son teslim tarihini kaçıracak olmasıdır. Bu yüzden gizlice grup evinden kaçan Wendy, uzun bir yolculuğa çıkar.

     

    La Belle Époque (2019)

    "+ Ne zaman görüşeceğiz ?  -1974'de"

    Zamanda geriye dönebilmek ve ilk aşkla yeniden birlikte olmak. Filmin 60'lı yaşlarını geçen baş karakteri Victor, işte tam da böyle bir fırsata denk geliyor. Antoine adında bir girişimci Victor’a hayatının bir dönemine geri dönme fırsatı sunar. Bu büyük fırsatı değerlendirmek isteyen Victor, hayatının en güzel dönemine, bundan tam 40 yıl önce hayatının aşkı ile tanıştığı güne geri dönmek ister.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.