İptal Edilmiş 5 Kaliteli Dizi

İptal Edilmiş 5 Kaliteli Dizi
  • 4
    0
    0
    0
  • Run (2020)

    Billy ve Ruby, yıllar önce ilişkilerini noktalayan iki yetişkindir. Ancak ayrılmadan önce bir gün biri diğerine 'RUN' diye mesaj atarsa ve diğerinin de hayatı bunu uygulamaya müsaitse her şeyi geride bırakıp birlikte ortadan kaybolacaklarına dair söz verirler. 15 yılın ardından Ruby, Billy'den o mesajı alır. Telefonuna gelen RUN mesajı gizemli ve bir o kadar da komedi dolu bu serüveni başlatacaktır. 

     

    Messiah (2020)

    Orta Doğu’da gizemli bir adamın ortaya çıkmasıyla toplum ikiye ayrılır. Bir kısım mucizeler yaratıyor gibi görünen bu adamın Mesih olduğuna inanırken, diğerleri ise onun toplum düzenini bozmaya çalışan bir sahtekar olduğunu düşünür.

     

    Good Behavior (2017)

    Letty Raines, hayatı daima dibe doğru giden, hapisten yeni çıkmış ve işleri yoluna koymaya çalışan bir dolandırıcıdır. Bir gün, bir adamın karısını öldürmek için Javier isimli bir kiralık katilin işe alınması olayına kulak misafiri olur. Tetikçinin planlarını bozmak, suikastı önlemek için bir plan hazırlasa da işler çığrından çıkar ve kendini bir anda bu çekici kiralık katilin çekim alanında bulur.

     

    Marco Polo (2014)

    Marco Polo'nun , Moğol İmparatoru Kubilay Han'ın sarayında yaşadığı ilk yıllarda geçmekte. Bilmediği bir coğrafyada siyasi hesaplaşmaların ortasında kalan kahramanımız, Kubilay Han’ın imparatorluğunu korumaya çalışıyor.

     

    Freaks and Geeks (1999)

    Lindsay, derslerinde oldukça başarılı olan saygın bir öğrencidir. Ancak babaannesinin ani ölümü şle hayatı sorgulamaya başlar. Hayatı tecrübe etmeye ve yeni şeyler keşfetmeye çalışan Lindsay, eski arkadaşlıklarından sıyrılır ve herkesin Freak dediği grupla takılmaya başlar. Lindsay’ın değişen hayatı birçok macerayı da beraberinde getirir.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.