İçmimarlar İçin Instagram Hikaye Önerileri

İçmimarlar İçin Instagram Hikaye Önerileri
  • 0
    0
    0
    0
  • Oylamalar Yapın

    Yaptığınız bir işin 2 farklı halini (çizim olabilir, render olabilir,) yapılmış veya karar verilmiş olsa bile tekrardan hikaye olarak atın ve takipçilerinizden onları oylamalarını isteyin. Böylelikle hem bir tartışma ortamı ortaya çıkacaktır hem de etkileşiminiz artacaktır.

    Sorular Sorun

    Takipçilerinize ihtiyacınız olan bazı ürünlerin tedarik yolları ile ilgili sorular sorun. Bu atmış olduğunuz hikayelerin etkileşimini arttıracak, takipçilerinizin size mesajlar atmasını sağlayacaktır. Belki de bilmediğiniz birkaç şey de öğrenirsiniz.

    Projenin İlerleyişi Hakkında Bilgi Verin

    Yaptığınız işin çizimleri, renderları veya saha fotoğraflarınızı takipçileriniz ile paylaşın henüz bitmemiş olan projenizin aşamalarını görmek onları meraklandıracak ve sizi takip etmelerini sağlayacaktır. Böylelikle projenin bittiğinde neye benzeyeceğini merak edeceklerdir.

    Gündelik İşleri Çekin

    Projeyle ilgili gündelik işleri de takipçilerinizle paylaşmak iyi olabilir. Yaptığınız projein zemin kaplama malzemelerini seçerken, duvar boyasını seçerken veya mobilya atölyesine gittiğinizde fotoğraf ve videolar atmak etkileşiminizi arttıracaktır.

    Teslimden Hemen Önceki Aşamalar

    Proje tesliminden hemen önceki aşamayı çekmeyi unutmayın. Tasarım kararlarını, mobilyaları ve aksesuarları gösterin ve neden onları tercih ettiğinizden bahsedin. Bu bilgilendirici videolar hem takipçilerinizin hoşuna gidecek hem de onlara ilham verecektir.

    Ürünleri de Oylayın

    Sadece proje hakkında ana kararları( duvar boyası zemin kaplaması vs.) değil ufak aksesuar ve mobilyaları da takipçilerinizin oylamasına sunabilirsiniz. Bir koltuğu veya koltuk kumaşını, masaüstü aydınlatmasını, sehpayı vs. sormak onların da size fikirlerini belirtmelerini sağlayacaktır.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.