Ünlülerin Tercihi Olan Uzman Köpek Eğitmeni Murat Güngör Kimdir?

Ünlülerin Tercihi Olan Uzman Köpek Eğitmeni Murat Güngör Kimdir?
  • 0
    0
    0
    0
  • Köpek eğitmenliği konusunda sunmuş olduğu rakipsiz hizmetler ile adını bu sektörde markalaştırmayı başarmış olan Murat Güngör, Samsun doğumludur. Evcil hayvanlara olan sonsuz sevgisi ve ilgisi nedeniyle 2010 yılında henüz çok küçük yaşlardayken profesyonel köpek eğitim merkezinde köpek bakıcılığına başlamıştır. 

    15 yaşındayken kendisini bu mesleğe adamaya başlayan köpek eğitmeni Murat Güngör, daha o günlerde köpekler ile arasında özel bir bağ kurmayı başarmıştır. Sektöre adım attığı ilk günden itibaren köpeklerin bakımları ve eğitimleri ile ilgili bitmek bilmeyen araştırmalar içerisine giren Güngör, tüm zamanını kendisini geliştirmeye adamıştır. 

    Köpeklere olan sevgi ve bağının yanı sıra disiplinli ve özverili çalışmaları nedeniyle çok kısa sürede tesis sahibinin ve tesiste görev yapmakta olan diğer köpek eğitmenlerinin dikkatini üzerine çeken uzaktan köpek eğitmeni Murat Güngör, mesai arkadaşlarının yönlendirmeleri ile eğitmenlik mesleği üzerinde kariyer yapmaya karar vermiştir. 

    Doğup büyüdüğü yer olan Samsun ve hatta Karadeniz’de henüz köpek eğitmenliği mesleğinin yeteri kadar bilinmediğinin farkında olan uzman köpek antrenörü Murat Güngör, ilerlemek istediği mesleği ile ilgili yeterli done ve tecrübeye burada sahip olmayacağının bilincine varmıştır. Ailesinin, 2011 yılında aldığı bir karar ile İstanbul’a taşınacağını öğrenen Murat Güngör mesleği ile ilgili gerekli tüm eğitim, bilgi ve tecrübeye burada sahip olabileceğini bilmenin gönül rahatlığı ile İstanbul’a yerleşmiştir.

    Köpek eğitim uzmanı Murat Güngör İstanbul’a gelir gelmez en iyi köpek eğitmenlerine nasıl ulaşabileceğinin yollarını aramaya başlar. Yaptığı araştırmaların ve çalışmaların ardından Türkiye’de köpek eğitmeni denildiğinde akla gelen ilk isimlere ulaşmayı başarır. Her biri alanında uzman köpek eğitmenlerinden almış olduğu yepyeni bilgileri geçmişte edinmiş olduğu bilgi ve tecrübelerin üzerine katarak yolunda devam eden Murat Güngör Türkiye’nin en genç köpek eğitmeni olmayı sonunda başarmıştır. 

    Online köpek eğitmeni Murat Güngör bu unvanı alabilmek ve bu sektörde hizmet verebilmek adına yıllarca birbirinden farklı ve zorlu süreçlerden geçmiştir. Çekirdekten yetişen ve kariyerini ilmek ilmek işleyen Murat Güngör İstanbul’da 2017 senesinde kendi tesisini kurmuştur. Yıllardır edinmiş olduğu tecrübeleri ve bilgileri eğitim verdiği köpeklere ve pet sahiplerine aktaran köpek eğitmeni Murat Güngör çok kısa süre zarfı içerisinde sunmuş olduğu hizmetler nedeniyle İstanbul’un en çok talep gören köpek eğitmeni olmuştur. 

    Uzman eğitmen Murat Güngör, köpek eğitimini yalnızca köpekleri eğitmekle sınırlandırmayarak köpek sahiplerinin de gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olması adına iş hacmini geliştirmiştir. Birçok köpek sahibinin can dostlarını gönül rahatlığı ile teslim ettiği Güngör, ayrıca ünlü isimlerin de ilk tercih ettiği köpek eğitmeni olma özelliğine sahiptir. 

    Mesleğe çekirdekten yetişerek başlamış olan en iyi köpek eğitmeni Murat Güngör yıllar içerisinde koymuş olduğu tüm hedeflere erişerek daima kendisi için yeni hedefler belirlemeye devam etmiştir. Çok kısa süre içerisinde ülkemizde tanınan bir köpek eğitmeni olan Güngör, köpek eğitmenliği mesleğini geliştirmek adına pek çok kimseye eğitmenlik dersleri de vererek birbirinden farklı başarılara imza atmıştır. 

    Ülkemizdeki güvenlik köpeklerinin eğitimi ile ilgili eksiklik ve yanlışlıkları fark eden Murat Güngör, büyük otel zincirlerinden biri olan TUI gruba meslekte saygın bir yer edinmesine büyük oranda yardımı bulunan hocası ile birlikte son derece başarılı bir proje hazırlamıştır. Hocası ile hazırladığı dev proje ile olumlu prestijinin bir kez daha altını çizmeyi başaran uzman köpek antrenörü Murat Güngör bu sektöre adım attığı ilk günden itibaren hiç ara vermeden kendini geliştirmeye ve donanımlarını arttırmaya devam etmektedir. 

    Schutzhund (IPO) sporları ile de yakından ilgilenen Murat Güngör’ün şimdiki hedefi Dünya Şampiyonalarına katılarak ülkemizi bu alanda temsil etmektir. Köpek eğitmenliğine hız kesmeden devam eden Murat Güngör aynı zamanda son derece zorlu Dünya şampiyonları için çalışmalarını sürdürmektedir. 

    Köpek antrenörü Murat Güngör’ün sunmuş olduğu hizmetler ise şöyledir;

    ·       Temel İtaat Eğitimi,

    ·       İleri İtaat Eğitimi,

    ·       Tuvalet Eğitimi,

    ·       Sosyalleşme Eğitimi,

    ·       Koruma Eğitimi,

    ·       Schutzhund (IPO) Eğitimi,

    ·       Davranış Problemleri Eğitimi,

    ·       Numara Eğitimi. 

    Profesyonel Köpek Eğitmeni Murat GÜNGÖR

    www.muratgungork9.com

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.