Bayrampaşa En İyi Pet Kuaför ve Kedi Köpek Kuaförü!

Bayrampaşa En İyi Pet Kuaför ve Kedi Köpek Kuaförü!
  • 0
    0
    0
    0
  • Günümüzde birçoğumuzun hayatını paylaştığı ve son derece değer verdiği patili dostlarımızın bakımları kuşkusuz ki bilgi ve tecrübe gerektirmektedir. Genel sağlıklarının korunabilmesi ve temiz bir hayat sürmeleri adına can dostlarımızın bakımlarına gereken önemin gösterilmesi şarttır. Ancak, birçok kedi ve köpek sahibi minik dostlarının bakımları için gereken zamanı bulamayabilmekte ya da doğru bakımın nasıl yapılacağı konusunda tecrübesiz olabilmektedir. 

    Hayvan sahiplerinin bu eksikliklerinin farkında olan Bayrampaşa pet kuaför merkezimiz ise patili dostlarımızın tüm gereksinimlerini tek bir çatı altında ve tamamen güvenli şekilde giderebilmeniz adına hizmet vermektedir. 

    Bayrampaşa Kedi Kuaförü

    Bayrampaşa kedi kuaförü olarak bizler kedi misafirlerimiz için kedi makas ve makine tıraşı, kedi bakım banyosu, kedi tırnak kesimi, kulak ve tırnak temizliği ve kedi tarama gibi pek çok farklı hizmeti bünyemizde barındırmaktayız. 

    Kedi tarama hizmetimizde alanında profesyonel ustalarımız kedilerin tüylerini 25 -30 dakika civarında büyük bir titizlik ile taramakta bu sayede patili dostlarımızın hem daha sağlıklı hem de daha parlak tüylere sahip olması sağlanmaktadır. Ayrıca minik dostlarımızın karşılaşabileceği keçelenme ya da kırılma gibi sorunların önüne de kedi tarama hizmetimiz sayesinde kolaylıkla geçilebilmektedir. Uzman personelimiz ile daima en kaliteli hizmeti sunan Pet koleji merkezimiz Bayrampaşa en yakın kedi kuaförü arayışlarınızı sonlandırabileceğiniz en güvenilir merkezdir. 

    Bayrampaşa pet kuaför hizmetlerimiz arasında sıklıkla tercih edilenlerden biri tırnak bakımı ve tırnak kesimidir. Minik dostlarımızın tırnaklarının düzenli olarak kesilememesi evde istenmeyen kazaların yaşanmasına neden olabilirken kırılma ve benzeri durumlarda kedimizin canının yanmasına da neden olabilmektedir. Bu nedenle de kedilerimizin tırnak bakımlarına gereken önemin verilmesi gerekmektedir. Bayrampaşa kedi yıkama hizmetimizin içeriğinde tırnak ve kulak bakımları da yer almaktadır. 

    Bayrampaşa Kedi Tıraşı

    Bayrampaşa kedi kuaförü merkezimiz bünyesinde sunmuş olduğumuz hizmetler arasında kedi makas tıraşı ve kedi makine tıraşı da bulunmaktadır. Patili dostlarımız adına hangi tıraş yönteminin tercih edileceğine ise hem onların gereksinimleri hem de siz sahiplerinin istekleri doğrultusunda karar verilmektedir. 

    Kedilerinin hem daha sağlıklı olmasını hem de çok daha estetik bir görünüm kazanmasını isteyen kedi sahiplerinin ilk tercihi ise Bayrampaşa kedi makas tıraşı hizmetimizdir. Çünkü makas ile gerçekleştirilen tıraşlarda kedi misafirlerimizin tüyleri istenilen uzunlukta bırakılabilmekte ve çok daha hoş stillere sahip olmaları sağlanabilmektedir. 

    Ancak pire, keçelenme, kırılma ya da tüy dökme gibi farklı sorunlar yaşayan kediler için ise Bayrampaşa kedi tıraşı hizmetlerimizden makine tıraşı tercih edilmektedir. Bu sayede patili dostlarımızın tüyleri istenilen ölçüde kısaltılmakta ve çok daha sağlıklı tüylere kavuşmaları sağlanmaktadır. 

    Pet dostu olan merkezimizde kedi ve köpeklerimiz için sunmuş olduğumuz hizmetlerin hiçbirinde anestezi ya da türevi maddeler kullanılmamaktadır. Minik dostlarımızın sağlıklarında ilerleyen dönemlerde herhangi bir problem yaşanmaması adına sizlere tavsiyemiz mutlaka Bayrampaşa anestezisiz kedi tıraşı hizmeti veren bir pet kuaför merkezini tercih etmenizdir. 

    Bayrampaşa Köpek Kuaförü

    Bayrampaşa köpek kuaförü merkezimiz bünyesinde bulunan hizmetlerimiz tüy tarama, banyo, makine tıraşı, makas tıraşı, tırnak kesimi ve parfümlemedir. 

    Can dostlarının kuaför deneyimlerini keyifli hale çevirmek isteyen köpek sahiplerinin sıklıkla tercih ettiği hizmetlerimizden biri Bayrampaşa köpek banyo hizmetimizdir. Merkezimize banyo için getirilen minik misafirlerimiz alanında uzman ekiplerimizin tecrübeleri ile tamamen sağlığa zararsız şampuanlar kullanılarak yıkanmaktadır. Büyük bir özen ve itina ile kurulanan dostlarımızın tüyleri taranarak parfümleme işlemleri gerçekleştirilmektedir. Bu sayede hem son derece temiz hem de pırıl pırıl ve sağlıklı tüylere kavuşmaları sağlanır. 

    Bayrampaşa Köpek Tıraşı

    Köpek misafirlerimizin gereksinimleri ve sahiplerinin talepleri doğrultusunda Bayrampaşa köpek tıraşı hizmetimiz makine ve makas ile olmak üzere iki yöntemle uygulanmaktadır. Minik dostlarımız pet koleji merkezimize adım attıkları ilk andan itibaren tüm gereksinimleri büyük bir özen ve dikkat ile onların konforlarını göz ederek hiçbir rahatsızlık hissetmelerine imkan verilmeden tamamlanmaktadır. 

    İletişim: 0212 392 26 01

    Web Sitesi: https://petkoleji.com/bayrampasa-en-iyi-kedi-ve-kopek-kuaforu-pet-koleji/


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.