Carrie Bradshaw'ın Evinde Bir Gece Gerçek Oluyor

Carrie Bradshaw'ın Evinde Bir Gece Gerçek Oluyor
  • 1
    0
    0
    0
  • Şimdilerde And Just Like That ile aramıza geri dönen Sex and The City serisinin sevilen baş karakteri Carrie Bradshaw'ın evi artık Airbnb tarafından geceliği sadece 23 dolara kiralanabiliyor. Hepimiz Carrie'nin başından geçenleri bir solukta izlerken aşina olduğumuz bu evde bazı küçük değişiklikler yapılmış olsa da ev yine bildiğimiz o harika içten ve sıcaklığı ile bizi karşılıyor.

    Yeşile boyanmış duvarlar, 2000lerden kalma telsiz telefon (bir ihtimal Mr. Big arar diye), Carrie'nin olayları ve kafasındakilere bize aktardığı siyah dizüstü bilgisayarı, üzerinde Berger'dan olmayan bir post-it ve Cosmopolitanlarınız için martini bardakları. İçerisindeki her şey size o Sex and The City'deki havayı vermek ve o dünyadan biriymişçeşine içine alacak şekilde tasarlanmış. 

    En önemli ayrıntılardan biri de tabi ki Carrie'nin o yine hepimizin hayalini kurduğu kocaman dolabı! Üstelik içi Carrie'nin kıyafetleri ve bolca Manolo Blahnik ile dolu. Acaba biz faniler öldükte cennete mi geldik denecek kadar her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş durumda. 

    Carrie'nin bu şahane dairesi 8 Kasım'dan itibaren Airbnb'de geceliği sadece 23 dolar olacak şekilde çoktan kiralanabilir hale geldi. Yolunuz New York'a düşerse eğer Sex and The City günlerini yaşamak için harika bir deneyim sizi bekliyor!

     

     

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.