Evde Hazırlayabileceğiniz 7 Yılbaşı Süsü

Evde Hazırlayabileceğiniz 7 Yılbaşı Süsü
  • 2
    0
    0
    0
  • Zorlu bir yıl ardından belki de yeni umutlar ve mutluluklar getirecek olan yılbaşını hepimiz büyük bir heyecanla bekliyoruz. Gelecek yılbaşında evde kendimizin yapabileceği çeşit çeşit süsleri derledim. Kolaylıkla yapabilir ve yeni yıla hazırlanabilirsiniz. Unutmayın ! Yeni yıla nasıl girerseniz tüm yıl öyle geçer.

    1- Ahşap yılbaşı ağacı süsleri

    Hobi marketlerde kolaylıkla ve uygun fiyata bulabileceğiniz kesilmiş ağaç parçalarını istediğiniz boyutta satın alabilirsiniz. Daha sonra yapmanız gereken üzerinde bir delik açarak ip geçirmek ve üzerine şekiller çizdiğiniz bu süsleri ağacınıza veya duvarınıza asmak.

    2- Minik Çamlar

    Listemizin en kolay süslerinden bir tanesi olan bu minik çamlar kolay olmasının yanı sıra oldukça tatlı görünüyorlar. Marketten kolaylıkla satın alabileceğiniz dondurma çubuklarının üzerine bahçeden topladığınız kuru dalları uygun uzunluklarda kesip silikon tabancası yardımıyla yapıştırıyorsunuz. İşte bu kadar, oldukça tatlı minik çamlarımız hazır. İster ağacınızın üzerinde, ister camınızda ister duvarınızda kullanabilirsiniz.

    3- Fotoğraflı süsler

    Yılbaşı demek yeni bir yılın başı anlamına geldiği gibi geçen 1 koca yıl anlamına da gelir. Sona eren bu yılda yaşadığınız güzel anlarınızı hoş bir kurdele ipiyle birleştirerek ağacınızı süslemek size geçen yılın mutlu anlarını hatırlatabilir.

    4- Kumaş kaplı yılbaşı süsleri

    Kırtasiyelerde rahatlıkla bulabileceğiniz 6mm veya daha kalın kartonları dilediğiniz şekillerde keserek üzerlerini kendi zevkinize göre kumaşlar veya kağıtlarla kaplayabilirsiniz. Daha sonra seçtiğiniz kaplamanın rengine uygun bir ip ile istediğiniz yere tutturabilir süslerinizin keyfini çıkarabilirsiniz.1

    5- Çocuk Süsleri

    Burada bahsettiğimiz çocuk süsleri, çocuklar için anlamından çok çocukların hazırladığı süsler anlamına geliyor. Hobi malzemeleri satan yerlerden aldığınız ahşapları veya kırtasiyelerden aldığınız kartonları çocuklarınıza verin ve boyamalarını isteyin. Bu hem çocuklarınızla beraber güzel vakit geçirmenizi hem de çocuklarınızın, kendi ürettikleri süsleri astığınızda mutluluklarını görmenizi sağlayacak.

    6- Tatlı Şeffaf Toplar

    Yılbaşı süsleri satan çoğu yerde bulabileceğiniz içi boş şeffaf kürelerle birbirinden lezzetli yılbaşı süsleri hazırlayabilirsiniz. Aldığınız bu kürelerin içini şeker, patlamış mısır, kurabiye gibi kendi hazırladığınız lezzetlerle doldurup yılbaşınızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

    7- Kurdeleli Kozalaklar

    İçinde bulunduğumuz mevsimde bulunması en kolay şeylerden bir tanesi kozalaklar. Dışarıdan topladığınız kozalakların üzerine istediğiniz renk ve dokuda kurdelelerle fiyonk düğümler atıp çok kolay bir şekilde oldukça şık süsler hazırlayabilirsiniz.

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.