Evcil Hayvanlarınız İçin Köşe Önerileri

Evcil Hayvanlarınız İçin Köşe Önerileri
  • 0
    0
    0
    0
  • 1- Masa veya Sehpanın İçerisinde Yatak Alanları

    Evcin hayvanlarınızın yataklarını masa veya sehpalarınızla birleştirebilirsiniz. Malum evcil hayvanlar için (özellikle kediler) her yer yatak olarak görülebiliyor. Bunu onlardan önce siz yaparsanız hem onlar için güzel bir yaşam alanı yaratabilir hem de küçük evler için daha az yer kaplayan çözümler oluşturabilirsiniz.

    2- Kitaplık ile Birleşik Yatak Alanları

    Hacimsel masa veya sehpalardan hoşlanmıyor ya da sıkça kullandığınız bir mobilyayı bu işlevle birleştirmek istemiyor ama 1. Maddedeki fikir hoşunuza gittiyse bu işlemi kitaplıklarınızda da uygulayabilirsiniz. Böylece sevimli dostunuzu daha az rahatsız etmiş olursunuz.

    3- Yataklarının Üzerine Çadır Kurmak

    Bir evcil hayvanınız varsa evinizde zaten onun için bir köşe ve yatak vardır. Bu yatağın üzerine bir çadır alarak köşeyi onun için daha tanımlı ve özel bir hale getirebilirsiniz. Böylece çevredeki ışık vs. etkilerden daha az etkilenecek ve kendini daha rahat hissedecektir.

    4- Duvara Asılı Elemanlar

    Malumunuz kediler evin dikeyde ve yatayda bütün yüzeylerini kullanarak yaşıyorlar. Onların işlerini kolaylaştırmak adına duvara onların rahatça dolaşacakları ve yatacakları raf benzeri elemanlar monteleyebilirsiniz.

    5- Pencere Önü Yatakları

    Kediler pencere önünde yatmayı ve oradan dışarıyı izlemeyi fazlasıyla seviyorlar. Siz de ev arkadaşınız için bunu kolaylıkla yapabileceği rahat bir alan oluşturabilirsiniz. Pencere önüne asılan bir elemanla rahatlıkla bir yatak alanı hazırlayabilirsiniz.

    Kaynak: 1 , 2


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.