Farklı Yılbaşı Ağacı Önerileri

Farklı Yılbaşı Ağacı Önerileri
  • 2
    0
    0
    1
  • 1- Duvar Üzerine 2 Boyutlu Yılbaşı Ağacı

    3 Boyutlu yılbaşı ağaçlarından veya yer kaplayan ağaçlardan sıkılmış olabilirsiniz. O zaman bu ağaç tam size göre. Küçük süsleri veya süslü şeritleri duvarınıza dilediğiniz ağaç formunda yapıştırabilirsiniz. Ağacınızın içerisine resimler veya farklı süsler ekleyebilirsiniz.

    2- Pon Pon Yılbaşı Ağacı

    Peluş ve oldukça tatlı görünen bir yılbaşı ağacına kim hayır derki? süs satan yerlerde kolaylıkla bulabileceğiniz veya evde yünden kendinizin yapacağı farklı boyut ve renklerde ponponları konik şekilde silikon tabancası yardımıyla yapıştırabilirsiniz. Eminim çocuklarınız ve evcil hayvanlarınız bu ağaca bayılacak.

    3- Saksı İçerisinde Kuru Yılbaşı Ağacı

    Dekoratif bir saksınızın içerisine bir kalın dallı kuru bitki alabilirsiniz veya evinizde varsa değerlendirebilirsiniz. Yılbaşı için hazırladığınız köşenize bu bitkiyi koyabilir ve kuru dalların üzerine çeşitli süs ve ışıklar asarak onu atmosfere uygun hale getirebilirsiniz.

    4- Minyatür Yılbaşı Ağaçları

    Tek büyük bir yılbaşı ağacı yerine birçok soyut ve minyatür yılbaşı ağaçlarıyla tam anlamıyla bir yılbaşı köşesi oluşturabilirsiniz. Şeffaf konik şekilli süsler alabilir veya asetat kağıdıyla kendiniz yapabilirsiniz. Bu süslerin üzerini dilediğiniz gibi boyayabilir ve farklı boyutlarda köşenizi süsleyebilirsiniz.

    5- Kraft Kağıdından Yılbaşı Ağacı

    Gerçekten çok şık görünen bu yılbaşı ağacını yapmak oldukça kolay. Tavandan sarkıttığınız bir ip üzerine önce kıvırdığınız daha sonra da şeritler halinde kestiğiniz Kraft kağıtlarını tutturabilirsiniz. Bu kadar! Tavana asılı olduğu için oldukça farklı görünen bu ağaç aynı zamanda rüzgar etkisiyle sallanıp oldukça hoş sesler de çıkaracaktır.

    6- Raflı Yılbaşı Ağacı

    Yılbaşı ağaçları sadece dekoratif olmalı diye bir kural yok değil mi? Boyutları uzundan kısaya doğru giden ahşap rafların kenarlarına delik açık daha sonra deliklerden ip geçirerek üçgen bir formda tavana asılabilir veya duvara monte edebilirsiniz. Rafların üzerine yeşil elemanlar ve yılbaşı süsleri koyduğunuzda işlevsel yılbaşı ağacınız hazır! Böylelikle onu yılbaşından sonra da kullanbilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.