2022'nin Perde Tasarım Trendleri

2022'nin Perde Tasarım Trendleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Perdeler bazen dışarıyla aramızdaki bir kesici olurken bazen de dışarının daha güzel görünmesini sağlayan bir tasarım elemanına dönüşebiliyor. Tüm bunlarla beraber iç mekanlarımızın da vazgeçilmez bir parçası. Yüzlerce farklı kumaştan, modelden ve renk/desenden oluşan perdelerin yeni trendlerine beraber göz atalım.

    Dokulu Roma Tonları

    Kalın ve dokulu kumaşlar, ev sahiplerinin bohem sanat eserleri ve aksesuarlarıyla mükemmel uyum sağlar. Dökümlü bir biçimde asılan perdeler de evinize olağandan farklı bir görünüm sağlayacaktır.

    Tropikal Bir Dokunuş

    Yeşil tonları ve tropikal desenleri bulunan perdeler odanızın algısını birden daha ferah hale getirecektir. Mobilyalarla da desteklendiğinde yeşilin rahatlatıcı etkisini fazlasıyla hissedebilirsiniz.

    Çerçeveye Sahip Perdeler

    Her tarafı kaplayan desenlerden hoşlanmıyorsanız bu perdeler tam size göre olabilir. Kendi odanızda bulunan mobilyaların renklerine göre seçeceğiniz düz renk bir perdenin etrafında çerçeve şeklinde desenler olması salonunuzda hoş bir fon oluşturabilir.

    Sıcak Sarı Perdeler

    Eğer evinizdeki mobilyalar açık renkse sarı renkli perdeler tam sizin için bir tercih olabilir. Dikkat çekici bir etki yaratabilecek olan bu perdeler aynı zamanda iç mekanınıza oldukça sıcak bir atmosfer de kazandıracaktır.

    Yatay Çizgili Perdeler

    Yatay çizgili perdeler kullanarak düz renk olan iç mekanlarınıza farklı bir dokunuş yapabilirsiniz. Hem iç mekana bir dinamiklik katacaktır hem de mobilyalarınızla uygun renkte çizgiler ile perdeyle aralarındaki uyumu sağlayacaktır.

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.