Size Renk ve İlham Verecek 6 Instagram Hesabı

Size Renk ve İlham Verecek 6 Instagram Hesabı
  • 1
    0
    0
    0
  • Renkli giyinmek günümüzün en güncel modası. Fast fashion dediğimiz çoğu marka bu yıl çıkarttığı bahar koleksiyonu ile gökkuşağının her rengini bize sunuyorlar. Ancak birden bire renkli giyinmeye başlamak bazılarımız için radikal bir karar olabilir. Uzun zamandır bu kadar renkli kıyafet modası olmamıştı ve gözlerimiz bu renklerin hepsinin bir arada kullanılmasına henüz yeni yeni alışıyor. İşin neresinden başlayacağını bilemiyor ve biraz da olsa fikir edinmek istiyorsanız gelin hep birlikte günümüzün büyük bir kısmını geçirdiğimiz Instagram’daki o her rengi üzerinde harika bir şekilde taşıyan sayfalara yakından bakalım! Hazırsanız başlayalım!

    Maxine Wylde

    Bu işin duayeni kendisi olabilir. Maxine’in üzerinde her rengi görmeniz mümkün. Bir gün tamamen lila bir kombin giyiyor bir gün sakinliği seçip turuncu bir çanta ile karşınıza çıkıyor. Nereden başlasam nasıl yapsam derseniz renklerin uyumunu size gösterecek harika bir hesap.

    Caroline Vazzana

    New York’ta yaşayan ve kendisine ‘A Modern Day Carrie Bradshaw’ı olarak tanımlayan Amerikalı Influencer’ın sayfasına girince gerçekten Sex and The City evrenine girmiş gibi hissediyorsunuz. Giydiği renkli etekler, botlar, elbiseler bir yana Caroline’yi takip ederken New York’un havasını da ana sayfanıza gelmiş gibi hissediyorsunuz. Maxine’nin renklerinden sonra Caroline biraz daha ‘uçuk’ gelebilir ancak bir yerden başlamak gerek!

    Berciz

    E hep yabancılardan mı bahsedeceğiz! Biraz da bizim tatlış Türk Influencerlarımızdan örnek alalım. Berciz’in profili de Caroline ve Maxine kadar renkli. Üstelik sadece kıyafetleri değil yaşam tarzı, evi hatta tabloları, mumları bile renklerin etkisi altında. Profili hepimizin her konuda ilham alabileceği renklerin başka bir diyarı gibi resmen!

    Hande Taşer

    Instagram’ın çok da derin köşelerinde olmayan ve mutlaka herkesin denk geldiği renkli ve estetik şahane hesaplardan biri. Berciz gibi estetiğe ve renklere her alanda önem veren Hande’nin profili kendi tarzınızı oluştururken örnek alabileceğiniz en iyi hesaplardan biri. Renkli giyinmenin yanı sıra daha cool bir tarz oluşturan Hande’nin profilini çok beğenip yararlı bulacağınıza neredeyse emin gibiyim.

    Livia

    Eğer kendini renklere ve stile adamış birini bana göster! Bunlar beni kesmedi diyorsanız aradığınız adres tam da Livia’nin Instagram profili. Birbirinden farklı renkleri ve kıyafetleri kombinleyen ve her birine farklı bir hava katan Livia’yı 1 hafta takip etmeniz bu renkli giyinme modasını gözünüze alıştıracaktır. Hatta öyle bir alıştıracaktır ki hemen koşup renkli bir şeyler alma ihtiyacı hissettirecektir.

    Hanna Stefansson

    Renkli Giyinme 101 dersimiz olsaydı aslında size Hanna’nın profilini gösterir ve adım adım renkli giyinme konusunda bilgiler verebilirdim. Şimdilik sıralamada biraz yanlışlık yapmış olabilirim. Hanna’nın profili diğerlerine göre daha sakin görünse de o da renkli giyinmeyi sevenlerden bir tanesi! Üstelik tatlı bebeği ve bize sunduğu Danimarka'nın güzellikleri de cabası. 

    Bakalım siz renklere hayatınızda ne kadar yer verebilecekseniz?

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.