Bennifer Yeniden Evlilik Yolunda!

Bennifer Yeniden Evlilik Yolunda!
  • 1
    0
    0
    0
  • 2002 yılında 'Gigli' filminin setinde tanışan ve o dönem 'Bennifer' olarak fırtınalar estiren çift aynı yıl nişanlanmış ancak bu nişanlılık dönemi maalesef evlilik ile bitmemiş çift 2003'te yüzük atmıştı. 

    20 yıl sonra tekrardan bir araya gelen Jennifer Lopez ve Ben Affclek ilişkisi çok konuşulmuş kimileri bu ilişkinin sadece bir reklam ilişkisi olduğunu söylerken kimisi ise birbirlerine ikinci bir şansı verdiğini söylüyordu. Sosyal medyayı ikiye bölen bu ilişkide ise çift tekrardan nişanlanma kararı aldıklarını açıkladı! Evet 'Bennifer' 20 yıl aradan sonra ikinci kez nişanlandı!

    Jennifer Lopez'in sözcüsü People dergisine gönderdiği özel bir mesajla çiftin nişanlandıklarını doğruladı. Jennifer Lopez ise hem Instagram hem de Twitter sayfasından yayınladığı video ile hayranlarına 'Sizinle gerçekten heyecanlı bir hikaye paylaşmak istiyorum.' diyerek heyecanını paylaştı. Jennifer Lopez People dergisine daha önce verdiği röportajda Ben Affclek ile olarak ilişkisi için 'Artık biraz daha yaş aldık, biraz daha bilgeyiz ve daha fazla tecrübemiz var. Yaşamlarımızda farklı bir yerdeyiz. Artık çocuklarımız var ve bütün bunlar hakkında daha bilinçliyiz'. açıklamalarında bulunmuştu.

    Bennifer'a şimdiden mutluluklar! Umarız bu sefer hikayeleri mutlu son ile biter!

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.