Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham Evlendi!

Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham Evlendi!
  • 4
    0
    0
    0
  • Kraliyet Ailesi düğünü pardon Beckham ve Peltz ailelerinin düğünü dün gerçekleşti! 3 Milyon Sterlin'e (yaklaşık 58 Milyon) mal olan düğüne ve bu aşka biraz daha yakından bakalım.

    Victoria ve David Beckham'ın en büyük oğulları Brooklyn Beckham, 2019 yılında tanıştığı Nicola Peltz ile dün dünyaevine girdi. Herkes Brooklyn'in 'playboy' halleri ve sallantılı ilişkilerinden sonra doğru bir ilişki yaşayamayacağı kanaatine varmışken Brooklyn tam tersi bir davranışla gönlünü 2019 yılının sonlarına doğru Nicola Peltz'e kaptırmıştı. Ama ne kaptırmak. Çift ilişkilerine başladıktan kısa bir süre sonra işi resmiyete döktü ve nişanlandı. Bu kadar erken nişanlanmalarını kimse beklemiyorken Brooklyn her gün kendisini manşet yapacak kararlar veriyordu hayatında. Önce Nicola'nın gözlerini ensesine dövme yaptırdı yetmedi büyük annesinin (Nicola'nın büyük annesi evet) adını eline yazdırdı. Bu öyle bir büyüydü ki Brooklyn büyünün içine hapsolmuş Nicola ise bu durumun keyfini çıkartıyor gibiydi.

    Nicola Peltz hayatımıza ilk olarak Brooklyn Beckham ile değil yine çok zengin ve herkesin hayatlarını yakından takip ettiği Hadid ailesiden Anwar Hadid ile beraberliği ile duyurmuştu. Ancak hemen onun ünlü ve zengin olmayan çalışan biri olduğunu düşünmeyelim çünkü kızımızın ailesi her iki aileden de kat kat zengin. Öyle ki dünyadaki en zengin isimler listesi içerisinde yer alıyor. Kendisi bu fani dünyada cenneti yaşanlar derneğinin başkanı anlayacağınız. 

    3 Milyon Sterlin'e mal olan düğün Peltz ailesinin Palm Springs'teki 76 Milyon Sterlinlik malikanesinde gerçekleşti. Birçok Amerikalı ve İngiliz ünlü ismin katıldığı düğünden net bir fotoğraf yok çünkü her iki aile zengin oldukları halde fotoğraf haklarını Vogue dergisine satmış durumda. Peltz'in birden fazla gelinlik giydiği ve hepsinin Valentino markasından olduğu da diğer haberler arasında. Henüz net bir fotoğraf görmediğimiz için gelinliği çok eleştiremiyoruz.

    23 yaşındaki Brooklyn Beckham, aşk büyüsü altındayken verdiği diğer bir karar ise düğünlerinden sonra Nicola Peltz'in soyadını alacak olması. Eşine olan sevgisini, aşkını ve sadakatini göstermek amacıyla Beckham soyadının önüne eşi Nicola Peltz'in soyadını da alacak ve kendisi artık Brooklyn Joseph Peltz Beckham olarak anılacak. 

    Ne diyelim Arzu Sabancı ve Victoria Beckham'ın belli ki gelinlerinden çekecekleri varmış. 

    Genç çifte şimdiden mutluluklar. Nicola Peltz umarız büyüsünün tarifini bizimle paylaşır da dünya biraz daha çekilebilir hale gelir!

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.