Rihanna Vogue Dergisine Kapak Oldu!

Rihanna Vogue Dergisine Kapak Oldu!
  • 0
    0
    0
    0
  • Rihanna, Vogue dergisinin Mayıs 2022 sayısına kapak oldu. Hamileliği, ilişkisi ve albümü hakkında açıklamalarda bulundu. Erkek arkadaşı hakkında onu ne kadar süredir tanıdığı ve bildiğinin biraz zaman aldığını çünkü ikilinin birlikte başlarını sürekli 'belaya' soktuğunu söylediği samimi demeçler veren güzel şarkısı ilişki konusunda da hayatındaki insanların 'friend zone'luktan biraz zor çıktığını söylüyor.

    Dünya önce ikilinin birlikteliğini hazmetmeye çalışırken üstüne Rihanna'nın hamile olduğunu duyurması tüm hayranlarını çılgına çevirmişti. Rihanna ise hamileliği için  planlı olmadığını ve durumdan emin olmak için test yaptığını ve hiç vakit kaybetmeden bunu Asap Rocky ile paylaştığını dile getiriyor. 'Hemen bir test yaptım ve onun paylaştım. Ertesi sabah doktorun ofisindeydik.' 'Bu kesinlikle planladığım bir şey değildi.'

    Hayranları kendisinden uzun zamandır bir albüm bekliyor. Bebek haberi yerine albüm haberi bekleyen hayranları içinse yeni bir albüm hazırlığında olduğunu söyleyen Rihanna, daha önce yapmadığı bir şeyi yapmak istediğini ve bu bunun biraz uzun bir yoldan geçtiğini söylüyor. Ancak albüm için üzerinde bir baskı olduğununda farkında olduğunu dile getiriyor.

    Daha fazlası için vogue.com'u ziyaret edebilir eğlenceli röportajı okuyabilirsiniz.

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.