Kourtney Kardashian ve Travis Barker Evlendi!

Kourtney Kardashian ve Travis Barker Evlendi!
  • 0
    0
    1
    0
  • Bir süredir birlikte olan Kourtney Kardashian ve Travis Barker geçtiğimiz haftasonu dünya evine girdi! Daha önce Las Vegas'ta evlendiklerini söyleyen çift önce nikah kıydı ardından ise Portofino'da muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Hazırsanız düğünde neler yaşandı, neler giyildi ve düğün hakkında neler konuşuldu yakından bakalım!

    Bu sene evliliklerin, aile kurmanın ve tabi ki aşkın yılı olduğunu şimdiye kadar başımızdan geçen sayısız düğünden anlamış olmamız gerekirdi. Bu mutluluk kervanına yeni bir çiftimiz daha eklendi. Kourtney Kardashian ve Travis Barker'ın evlenmesi pek beklenen bir durum değildi ancak çift bu yılın aşk yılı olmasından etkilenmiş olacak ki kıvılcımlar çaktı ve işte Portofino'dayız.

    Düğünün sponsoru kıyafetlerden ve dekorlardan da anlayacağımız üzere tabi ki İtalyan marka Dolce & Gabbana idi. Bu Kardashian ailesinin İtalya'daki ilk düğünü değil. 2014 yılında Kim Kardashian ve Kanye West çifti de Floransa'da dünya evine girmişti (dileriz bu çiftimiz de onlar kadar mutlu olur). Düğüne ailedeki bütün ünlü kız kardaşler, yakın arkadaşlar, Travis ve Kourtney'nin çocukları katılırken Rob Kardashian ve Caitlyn Jenner (Bruce Jenner, Kylie ve Kendall'ın babası) katılmadı. Ancak yoklukları çok hissedilmedi çünkü Kardashian ve Jenner kız kardeşlerin kıyafetlerini, yediklerini, içtiklerini izlemekten kendimizi alamadık.

    Kourtney Kardashian'ın gelinliği 1960'lı yılların geceliklerinden ilham alınarak tasarlanmış. Mini eteği, dantelli işlemeleri ve upuzun bir duvağıyla ikonik ve çok konuşalacak gelinlikler içerisinde yerini çoktan aldı bile. Saçlarında akdeniz çiçekleri olan Kourtney'nin duvağında ise yine devasa bir Meryem Ana işlemesi mevcut.

    Düğün Villa Olivettara'da gerçekleşirken Kardashian kardeşler siyahlar içinde bir konsepti tercih ederken Jenner kardeşler ise daha cıvıl cıvıl ve çiçekli elbiseleri ile kamereya yansıdı.

    Hala İtalya'da olan ünlü aile, Kardashian rüzgarını estirmeye devam ediyor!

    Umarız çiftin mutluluğu uzun ömürlü ve bol sezonlu bir evlilik olur.

    Kaynak


    Yorumlar (1)
    • yazı biraz sıkıcı olmamış mı daha çok gossip verilebilirdi

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.