The Purge Serisi - Arınma Gecesi Neden Bu Kadar İlgi Çekti?

The Purge Serisi - Arınma Gecesi Neden Bu Kadar İlgi Çekti?
  • 5
    0
    0
    0
  • 1)Arınma Gecesi (The Purge) (2013): Her yılın belli bir günü, tam 12 saat boyunca istediğiniz kişiyi öldürebildiğinizi ve hapse girmediğinizi düşünün. İnanılmaz değil mi? Bu film de tam olarak bu inanılmazlığı yaşatmak istiyor zaten. 12 saat boyunca başa gelebilecek tek ceza, bir şekilde suçtan etkilenen insanlar ya da sıradan vatandaşlar tarafından olacaktır.

    Aslında bütün filmlerin konusu aynı olduğu için tek tek her filmi açıklamak hem zaman kaybı, hem de kelime israfı olacaktır kanımca. En iyisi fotoğraflar üzerinden inceleyelim ve oyunculukları değerlendirelim.

    2)Arınma Gecesi : Anarşi (The Purge : Anarchy) (2014): Frank Grillo, Carmen Ejogo, Zach Gilford, Kiele Sanchez ve Michael K. Williams rol alıyor bu devam filminde. Frank Grillo gerçekten çok iyi oynamış, sadece bu filmde de değil, 3. film de keza öyle.

    Tam olarak hoşumuza giden kısım 12 saat boyunca özgür bir şekilde dilediğimiz kişinin canını alacağımızı düşünmek mi, yoksa bunu yapan insanları seyredip, masumların kurtulup gerçekten ölmeyi hak ettiğini düşündüğümüz insanların öldüğünü görmek mi, emin olamıyorum açıkçası. Şahsen ben yapamazdım, siz yapabilir miydiniz?

    3)Arınma Gecesi : Seçim Yılı (The Purge : Election Year) (2016): Bu filmden duygusal olarak etkilendim dürüst olmam gerekirse. Çünkü klasik bir arınma gecesi yoktu bu devam filminde, arkadaşlık - dostluk vardı, birbirlerine kenetlenmiş insanlar vardı. Özellikle son sahne derinden etkiledi beni, eğer bu seriyi hiç izlemediyseniz öncelikle bu filmden başlamanızı  tavsiye ederim.

    4)İlk Arınma Gecesi (The First Purge) (2018)

    5)Arınma Gecesi : Sonsuza Dek  (The Forever Purge) (2021)


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.