Advertisement Tracker

Kusursuz

Kusursuz
  • 1
    0
    0
    0
  • Kimse kusursuz değil. Öylece yaşıyor ve gidiyoruz. Bu kısa, belki de uzun yolda sürekli bir arayış içindeyiz. Ben kimim? Ne olmak istiyorum? Bunların gerçekten bir cevabı bulunabilir mi, bilmiyorum. Sadece yolda yürümek ve etrafa bakmak yeterli değil mi insan olmaya? Neden en sonunda bir şey olmak zorundayız? Neden hep parmakla gösterdiğimiz bir şey var? Oraya ulaştığımızda veya o kişi olduğumuzda mutlu olacağımızdan emin miyiz?

    Ben kafamı kaldırıp etrafıma bakmayı seviyorum. Gördüğüm her şey bende çok farklı hisler uyandrıyor. Yaşadığımı hissediyorum. Kendimi bütün evrenle bütünleştirip duygularımı dile getiriyorum. Ben’i aramıyorum. Ben varım ve bu yolda tek bir ben olmayacak. Her gün dünden farklı uyanıyorum. Ömrümün sonuna kadar tek bir şeyle mutlu olmayacağım. Olduğum her ben için durup düşüneceğim. Yaptığım hatalara benim hatam diyeceğim. Benlerimi kabulleneceğim. Hiçbir zaman ben oldum diyip durmayacağım. Hep ama hep yeni şeyler için yola çıkacağım. Bazen tek başıma olacağım bu yolda, bazense çok. Bazı günler o kadar çok sevileceğim ki, mutluluk gözyaşları dökeceğim sevgiye. Bazı günlerde ise dünyanın en kötü insanı gibi hissedeceğim, ilaçlara koşacağım. Kandırılmış hissedeceğim belki de. Çok sevdiğim insanlar tarafından, en güvende hissettiğim yerde hem de. Hepsini görüp bileceğim ama onlara yine kucak açacağım. Sevmeyi öğreneceğim. Çok sevip az nefret etmeyi. Yürümekten sıkılıp bazen koşacağım. Çakıllı yollardan geçeceğim, çırılçıplak ayaklarımla. Acılarımla yüzleşeceğim. Kan ter içinde kaldığımda sırtımı yaslayacak bir ben bulacağım. Acılarıma beraber güldüğümüz bir ben.

    Doğruyu ve yanlışı bilmiyoruz. Sadece seçimlerimiz var. Bu evrende kaybolup gideceğiz. Belki de tek isteğimiz yok olduğumuzda bizden bir şeyler kalması bu dünyada. Bu yolda eğer bir ilham kaynağı bulursanız ona sıkıca tutunun. Bu sizi ölümsüz yapabilecek tek şey. Bazı insanlar hayatlarında buna hiç sahip olamıyorlar, ama siz bulursanız kaybetmeyin. Öylece yaşayıp giderken bu siyah beyaz dünyada, gökkuşağı görmek istiyor insan. Öylece renklerin büyüsüne kapılıp gitmek.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.