Tozluyaka Dizi İncelemesi

Tozluyaka Dizi İncelemesi
  • 0
    0
    0
    0
  • Ali, Vefa, Zeyno ve Sinan dört sıkı arkadaştır. Bu güzel arkadaşlığa bir okul konserinde yaşanan cinayet taş koyar. Gelelim cinayetin spoiler olmayan çok kısa özetine;

    Vefa özel bir okulda burslu okumaktadır. Hazal'dan hoşlanan Vefa, okulda verilecek konserde hislerini ona açıklayacaktır, tabii olacaklardan habersiz bir şekilde. Hazal'ın kalp kırıcı sözleri ve çocukların Vefa'nın içkisine uyuşturucu katmasıyla Vefa dağılır. Telefonla Ali'yi aramak isterken biri tarafından çekilir ve konserin ortasında çatıdan aşağı düşüp ölür. Otopsi raporunda ölüm sebebi intihar olarak geçse de çocuklar bu işin peşini bırakmaz ve buna inanmazlar, bir cinayet olduğundan çok emindirler.

    Vefa'nın ölümünden sonra Kenan Yağızoğlu bazı öğrencilere Vefa adına burs vereceğini açıklar. Buna binevi vicdan rahatlatma da diyebiliriz. Bizim ekip de okulun içine sızıp Vefa'nın katilini bulmak istediği için bursluluk sınavına girer, asıl olaylar buradan sonra başlıyor aslında ama devamı spoilera kayacağı için gerisini anlatmıyorum:)


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.