BEYOĞLU SİNEMASI DERVEDİLİYOR

BEYOĞLU SİNEMASI DERVEDİLİYOR
  • 2
    0
    0
    0
  • Beyoğlu sineması film izlemeyi seven, sinemaya gitmekten hoşlanan ve vizyon filmleri hariç gerçek bir şeyler izlemek isteyenler için en güzel mekanlardan biri. 
    Peki nasıl oluyor da maddi sıkıntılarla boğuşuyor? 
    Bu durum yaklaşık bir ay önce ilerde insanların sinemaya gidip gitmeyeceği üzerine yaptığım bir tartışmayı aklıma getirdi. Ben bütün nostalji seven tarafımla bu kültürün ölmeyeceğini iddia etmiştim fakat bu sözleri sarf ederken dahi içten içe bunun bir öngörüden ziyade istek olduğunun farkındaydım.

    Gelişen teknolojilerle bireyselleşen dünyada toplumsal aktivitelerin yaşamlarını sürdürmesi gittikçe zorlaşıyor. İşte tam da bu yüzden bizlerin kırılma noktasında olduğumuzu hissediyorum.

    Şimdi sahip çıkmazsak ne zaman çıkacağız?

    Haberi ilk okuduğumda sinema dışında herhangi bir işletme olmaması şartıyla devredildiğini öğrenmek içimi bir nebze rahatlatmış olsa da bu düsturun devam edeceğine dair bir garanti yok maalesef. 

    İçimde bir yerlerde şiddetle sinemayı devralma isteği vuku buldu. Ne yazık ki böyle bir durumda değilim fakat elimden geldiğince kapısı sokağa açılan gerçek sinemalara sahip çıkmak için oralarda olacağım. Bakarsınız belki bir gün bilet almaktan daha fazlasını yapabilirim. 
    Zaten kendimi hep optimist biri olarak görmüşümdür :)

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.