Rafflegraphy Holders Röportajı #1 Edward Rivera

Rafflegraphy Holders Röportajı #1 Edward Rivera
  • 1
    0
    0
    0
  • Sizin için fotoğraf ne ifade ediyor? 


    Genel duygu durumumun ve konuştuğum dilin bir uzantısı olarak görüyorum. Fikirlerimi, rüyalarımı ve özlem duyduğum şeyleri ifade ederken kelimeler yetersiz kaldığında fotoğrafı bir araç olarak kullanmayı seviyorum.

    Çektiğiniz birkaç fotoğrafı bize gösterip arkalarındaki hikayeyi anlatır mısınız?

     

    Bu fotoğraf aslında “Kaçak Güzel” adını verdiğim bir parça, model aslında eski bir ilişkim ve fotoğrafı çektiğimde o ilişkinin sonuna yaklaşmıştı.  onunda düzenleme şansım olduğunda, onu Somber olarak göstermek ve ilişkiyi geride bıraktığımı gösteren trenin hareketi ile göstermek istedim.

    Bu Hoi AN Vietnam şehrinden bir hava çekimi. Özel bir parçadır çünkü görüntü Vietnam ve Endonezya arasındaki baharat ticaretinde kullandıkları nehri temsil eden bir teknede 3 kadını anlatır.


    Fotoğraf çekerken ilhamı nereden alıyorsunuz?


    Genelde beğendiğim şeyleri göstermek ve nasıl hissettiğimi ifade edebilmek için çekiyorum fotoğrafları. Her çektiğim fotoğraf benim için çok özel ve ona bakan insanlar fotoğrafla bir bağ kurabildiklerinde benimle de bir bağ kurduklarını ve yakın olduğumuzu hissediyorum. Bunlara ek olarak olağan dışı yerlerden ilham aliyorum örneğin inşaatların içi ya da binalar. Doğal bileşenleri deneyimlemeyi de ayrıca çok seviyorum

     

    Rafflegraphy’e başvurma motivasyonunuz nedir?


    Sanatçıya hak ettiğini sağlayan bir topluluk içinde olmak istedim. Hem hırslı bir koleksiyoner hem de kurator olmak isteyen bir sanatçıyım.Yaptığım bütün satışların karından farklı sanatçıların işlerini topladım ve daha da fazlasını toplama niyetindeyim. İleride işlerini aldığım yükselen sanatçılardan oluşan kendi NFT galerimi açmak istiyorum. Rafflegraphy’i doğru bağlantıları oluşturmak için ve yeni sanatçılardan oluşan bu  komunitede görünürlük kazanmak için iyi bir vasıta olarak görüyorum. 


    Gerçekleştirmeyi umduğunuz hedeflerinizde Rafflegraphy’nin size nasıl bir katkı sağlayacağını düşünüyorsunuz?
    Daha önce de söylediğim gibi, uzun dönemi hedefliyorum ve insanların yardıma ihtiyaçları olursa onlara yardım edebileceğimi ve bunun bütüne değer katacağını bilmelerini istiyorum. Satış ana hedefim deği, ben buraya bir marka oluşturmaya geldim ve bu markanın bütün sanatçıları temsil etmesini isterim. Bir koleksiyoner ve gerçek hayatta kürasyon yapan bir fotoğrafçı olarak anılmak istiyorum. 

     


    Bu yarışmanın bir fotoğrafçı olarak kariyerinizi büyütmede ne gibi yardımları olacağını öngörüyorsunuz?

     

    Fotoğrafçılık alanında görünürlüğün en önemli etmen olduğunun inancındayım. Kendi işlerime güvenim tam ve çektiğim fotoğrafların benim adıma hali hazırda  kendilerini anlattıkları düşünüyorum. Ancak komuniteye fotoğrafçılık dışında gerçek benliğimi göstermek istiyorum, insanların benim hikayemi bilmelerini, başka sanatçılara nasıl yardım etmeyi planladığımı bilmelerini istiyorum ve bu kaynakları diğer sanatçılara da sağlayabilmek için gelişmek istiyorum.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.