Rafflegraphy Holders Röportajı #5 James Pitts

Rafflegraphy Holders Röportajı #5 James Pitts
  • 0
    0
    0
    0
  • Sizin için fotoğraf ne ifade ediyor? 
    Benim için her zaman bir hobiydi ama son zamanlarda yeni bir kariyer yolu olarak evrildi. Önümüzde endişe verici ama heyecan verici bir yol var. 

    Çektiğiniz birkaç fotoğrafı bize gösterip arkalarındaki hikayeyi anlatır mısınız?

    Bu, bir süre babun kahvaltısıyla takip ettiğimiz bir leopardı. Daha iyi bir atış istedim ve üstü açık araba hareket edemedi - bu yüzden koltuğun üzerinden atladım. Leopar etkilenmedi!

    Bu küçük aslan ailesini kuru bir nehir yatağında serinlerken bulduğum için şanslıyım. Yavrular yıkanmış ve beslenmişti. Sanki erkek (Baba) en büyük yavruyu bir kenara almadan önce bu olayların bitmesini bekliyormuş gibiydi. Ben sadece iki kardeşin oturup izleme şeklini sevdim (neredeyse yüzlerinde kendini beğenmiş bir sırıtışla.)


    Fotoğraf çekerken ilhamı nereden alıyorsunuz?
    Doğanın güzelliğini ve gücünü detaylandırmak ve pek çok insanın sadece televizyonda gördüğü küçük anları yakalamak benim için bir tutku. 

    Rafflegraphy’e başvurma motivasyonunuz nedir?
    Tüm projeye adanan hype ve işin heyecanını herkesten duymak ilgimi çekti ve mutlu oldum ve aynı yolculuğun bir parçası olmak istedim.

    Gerçekleştirmeyi umduğunuz hedeflerinizde Rafflegraphy’nin size nasıl bir katkı sağlayacağını düşünüyorsunuz? 
    Tanınırlık konusunda ciddi bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Alacağım profesyonel eleştirilerin beni daha fazla geliştireceğine inanıyorum.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.