Rafflegraphy Holders Röportajı #6 Nikolay Trebukhin

Rafflegraphy Holders Röportajı #6 Nikolay Trebukhin
  • 0
    0
    0
    0
  • Sizin için fotoğraf ne ifade ediyor? 
    Fotoğraf benim ana hobim değildi. Ama her zaman hoşuma gitti. 2014 yılında internette ışıkla çizim tekniği kullanılarak yapılmış birkaç fotoğraf gördüm. Nasıl yapıldığını merak ettim. Bilgi aramaya başladım ve buna dayanarak benzer bir şey yapmaya çalıştım. Başarılı oldum ve daha da geliştirmeye başladım, artık fotoğraf zamanımın çoğunu alıyor. Ayrıca birçok yeni şey öğreniyorum ve aynı düşkün insanlarla tanışıyorum.

    Çektiğiniz birkaç fotoğrafı bize gösterip arkalarındaki hikayeyi anlatır mısınız?

    Bu çekim için terk edilmiş bir askeri birliğe gittik. Birkaç kat yerin dibine girdi. Birçok tavan çöktü ve yağmurdan sonra aşağıda su birikintileri oluştu. Bir yansıma oluşturmak için çok uygunlardı. Işığın oluşturduğu bitkilerin karanlıkta da görünebileceğine karar verdim ve onları çizdim.

    Fas'tayken, Merzouga köyünün yakınında bulunan Sahra çölündeki Erg Chebbi kumlu masifini ziyaret ettim. Orada bu çizimi ışıkla oluşturdum. Bu fotoğraf ışıkla boyama tekniği kullanılarak çekildi. Çölde yapayalnız olmak unutulmaz bir duyguydu.

    Fotoğraf çekerken ilhamı nereden alıyorsunuz?
    Aslında, fikirler sadece etrafta uçuşuyor. Sürekli bir şeyler üretiyorum. Temel olarak, bunlar meyve vermeyecek fantezilerdir ama bunların bir kısmı ışıkta vücut buluyor. Herhangi bir resim, video, film, reklam ve benzeri düşünce için besin sağlıyor.


    Rafflegraphy’e başvurma motivasyonunuz nedir?
    Bir sürü yetenekli insanı görmek,  kendini göstermek için harika bir yer. Yeni bir şey öğren ve buradan yeni fikirler üret benim mottom bu.


    Gerçekleştirmeyi umduğunuz hedeflerinizde Rafflegraphy’nin size nasıl bir katkı sağlayacağını düşünüyorsunuz? 
    Her şeyden önce, yeni insanlarla iletişim kurmak. Bir çok farklı eseri tek bir yerde görme ve dünyaya kendinizden bahsetmek için harika bir yol olduğunu düşünüyorum.


    Bu yarışmanın bir fotoğrafçı olarak kariyerinizi büyütmede ne gibi yardımları olacağını öngörüyorsunuz?
    Tabiiki! Çok dar bir fotoğrafçılık alanıyla uğraşıyorum ama her zaman daha fazlasını öğreniyorum ve burada olmak için birçok örnek var önümde.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.