Sanderson Kardeşler 300 Yıl Sonra Aramıza Geri Dönüyor!

Sanderson Kardeşler 300 Yıl Sonra Aramıza Geri Dönüyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Başrollerini Bette Midler, Kathy Najimy ve Sarah Jessica Parker’ın paylaştığı Hocus Pocus 2 filmi 30 Eylül’de dijital platfrom Disney+’ta yayınlanmıştı. 1993 yılında yayınlanan ilk filminin devamı niteliğinde olan ve Sanderson kardeşlerin hikayesini anlatan film Cadılar Bayramı’nda izlenecek olan filmler listesinde yerini çoktan aldı.

    Görsel şölen olan kostümlerinin yanı sıra mekanları ile de dikkat çeken filmde Sanderson kardeşler 300 yıl aradan sonra yapılan bir büyü ile evlerine geri dönüyor ve Salem’de işler karışıyor. Eğer gerçekten Salem’i dağıtmak ve bu büyülü ortamın içine girmek istiyorsanız artık bu da mümkün. Çünkü Sanderson kardeşlerin Salem’deki evleri Airbnb’de çoktan konaklama listelerinin en başında yerini aldı. Evet doğru Sanderson kardeşlerin evi gerçek oldu!

    Misafirler ilk kez bu yıl Cadılar Bayramı’nda Danvers Massachusetts'teki Sanderson kardeşlerin küçük sihirli kulübesinde kalabilecek (tabi cesaretleri varsa). 12 Ekim tarihinden itibaren geceliği 31 dolar olacak şekilde minik kulübe kiralanmaya hazır hale geldi.

    Danvers Massachusetts'te uzak bir ormanın içinde yer alan kulübe filmin büyün dekorlarına sahip. Büyük devasa eksi ve sarmaşık kaplı bir görünüm, dev bir kazan, süpürgeler (gerçek cadı süpürgeleri), sihirli küreler, iksirler ve tabi ki Sanderson kardeşlerin olmazsa olmazı ‘boooooook’ kısacası sihirli kitap!

    Geceliği güncel kur ile 573 lira olan bu tatlı ev iki kişilik misafir kapasitesine sahip. Aynı zamanda misafirler için kasabanın en perili evlerini ziyaret edebilecekleri ve Salem’in en karanlık zengin tarihini keşfedebilecekleri de söyleniyor!

    Eh ne diyelim gidecekler olanların şimdiden Cadılar Bayramı kutlu olsun!

    Kaynak

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.