En Güvenilir NFT Platformları

En Güvenilir NFT Platformları
  • 1
    0
    0
    0
  • Dijital varlıkların satışları belli NFT platformlarında gerçekleşir. Güvenilir sitelerden bu dijital varlıkları satın almak hem sanatçının hem de alıcının haklarını en iyi şekilde korur. Güvenilir NFT platformlarını aşağıdaki şekilde sıralayabiliriz.

    1. Binance

    Dijital varlık satışlarında güvenilir siteler arasında yer alan Binance, kullanıcılarına dijital varlıkları sürpriz kutular da sunuyor. Bu kutularla NFT kazanmak ihtimali de yüksektir. Bu platform dijital varlıkları yüklemek için oldukça kolay olduğu için resimler sorunsuz bir şekilde yüklenir. Her NFT platformunda olduğu gibi burada da dijital varlık sahibi eserine istediği fiyattan değer verebilir. 

    2. Super Rare

    Super Rare, güvenilir bir dijital varlık satış platformu olup Ethereum blok zincirinden oluşturulmuştur. Burada da dijital varlıklar belirlenen fiyat ve açık artırmalarla satışa sunuluyor. NFT sahibi sattığı eserin aynısından tekrardan satabildiği için sürekli olarak bir kazanç elde ediyor. Ancak bu platformu kullanabilmek için Meta Mask cüzdanına bağlanılmalıdır. Bu dijital varlık satış platformunun davetle eser sahibini çağırmasının dijital eserlerin yüksek değerlerle satılmasına olanak sağlıyor.

    3. Opensea

    Sıklıkla tercih edilen güvenilir dijital varlık satış platformlarından biri de Opensea olarak karşımıza çıkıyor. İlk dijital varlıkların satış platformunun Opensea’dir. Burada birçok dijital varlık türü satışa sunuluyor. Eğer ilk kez buraya dijital sanat eseri yüklenecekse 60-200 dolar ödemek gerekiyor. Pahalı bir platform olarak bilinen Opensea, satışlarını Ethereum üzerinden gerçekleştirir. Dolayısıyla pahalı olmasının temel nedeni budur. Eğer satışı yapılacaksa bu platformunda mutlaka ücretin ödenmesi gerekir. Ancak Airdrop’un sunduğu avantajlardan yararlanarak ücretsiz dijital varlık kazanma şansına sahip olunabilir. Bu dijital varlık başlangıçta çok az etherium değerine sahip olurken sonrasında aniden yükseliş söz konusu olabilir. 

    4. Nift Gateway

    Güvenilir ve en iyi şekilde dijital varlık satışlarının yapıldığı platformlardan biri de Nift Gateway'dir. Bu platform kredi kartını kabul eder. Kolay bir şekilde dijital varlıkların kabulünü ve satışını gerçekleştiren Nift Gateway belli bir kitleye sahip. Bu platformda da komisyon ücreti alınıyor. Geçtiğimiz senelerde siber saldırıya uğrayan bu platform yine de satışların gerçekleşmesini sağlayan büyük bir plarform olma yolunda ilerlemektedir.

    5. Mintable 

    Güvenilir bir dijital varlık platformu olan Mintable diğer platformlardan bazı özellikleriyle ayrılıyor. Bu platformda diğerlerinde olduğu gibi dijital varlık oluşturma ve yükleme ücreti söz konusu değil. Ancak eserler satıldığında diğer platformlar gibi komisyon ücreti alır. Belirlenen değerde açık artırmayla bu siteye dijital varlıkların satışı gerçekleştirilebilir.

    Kaynak: En Güvenilir NFT Platformları 

    coinreen.com


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.