En Pahalıya Satılan NFT Eserler

En Pahalıya Satılan NFT Eserler
  • 0
    0
    0
    0
  • NFT’ye olan ilgilerin çoğu da yüksek fiyatlarla satışların yapılmasıdır. Bazı NFT’ler yüksek fiyatlarla alıcılarına kavuşuyor. En pahalıya satılan NFT eserler de bunlar arasında yerini alıyor. 

    1. The Merge 

    91,8 milyon dolara satılan The Merge eseri, en pahalıya satılan NFT eseri listesinin başında yer alıyor. Sanatçısı olan PAK, bu eseri birimler halinde satıldığı için çoğu alıcının bu esere sahip olmasını sağladı. Birçok kişinin aldığı bu eser 91,8 milyon dolar değerine ulaşarak NFT satışında rekor kırdı.

    2. Everydays: The First 5000 Days

    En pahalıya satılan NFT eserler listesinin ikinci sırasında  69,345,250 milyon dolara satılan The First 5000 Days eseri yer alıyor. Eser sanatçının NFT platfomunda yer aldığı günden beri yapmış olduğu 5000 eserle satışa sunulmuş. Dolayısıyla her gün yapılan bu eser 5000 günlük bir emeğin sonucudur. Bu eserde dikkat çeken bir nokta da birçok stili kapsamasıdır. Milyonlarca alıcısına sunulan bu eser açık artırmayla en yüksek fiyatta satıldı.

    3. Human One 

    'NFT Everydays: The First 5000 Days' eserinin sanatçısı olan Beeple, Human One NFT'sini 28.9 milyon dolara satmıştır. Animasyonlu olmasıyla bilinen bu eser, sanatçısının gelecek planlarını içermesiyle özel anlam kazanıyor. 

    4. Hashmasks 

    Dijital portre koleksiyonlarından olan 4. Hashmasks   25.530.000 dolardan satılmıştır. Bu koleksiyon NFT platformlarında oldukça popüler bir sanat eseridir. Diğer koleksiyonlarının değeri de bu değerlerin civarında olup günden güne artışı hızlanıyor.

    5. CryptoPunk #5822

    En pahalı dijital sanat eserlerinden biri olan CryptoPunk #5822 23,7 milyon dolara satılmıştır. Bu eser 10.000 türde olan CryptoPunk serilerinden biri olarak biliniyor. Popüler hale gelen bu seriden en pahalısı ise bu eser oldu. Bunun nedeni de seri içeriklerindeki nadir bulunan 9 uzaylıdan biri olmasıdır.

    Kaynak: En Pahalıya Satılan NFT Eserler

    coinreen.com


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.