Düşeceğiz, Kalkacağız, Başımıza Müthiş Şeyler Gelecek.

Düşeceğiz, Kalkacağız, Başımıza Müthiş Şeyler Gelecek.
  • 14
    0
    2
    0

  • Her şey her zaman mükemmel gidemez. İşler sürekli bizim istediğimiz gibi olamaz. Bu hayatın akışına, olayına ters. Oysa biz hiç öyle düşünmeyiz. Çünkü istediğimiz o şeyi yaşamamak için plan yapmışızdır, çalışmışızdır. Ama ne yazık ki biz hayat için planlar yaparken hayat da bizim için planlar yapıyor. Bu gerçekle yüzleşmeliyiz.

    Bir çıkış yolu hep vardır. İşler ters gittiğinde, başıma istemediğim şeyler geldiğinde panik ve korku seviyemi aşağı çeken bir yöntemim var. Geçmişime bakıyorum. Geçmişte başıma gelen zor durumlarımı saniyelik olarak geçiriyorum aklımdan. Olayları çok net hatırlamanıza gerek yok zorluğu anımsasanız bile yeter. Kendime diyorum ki "daha önce de zor durumlardan geçtin, o an ne yapacağını bilmediğin bir sürü zorlukla karşılaştın. Peki şu an kaçı senin için gerçekten sorun. Geçmedi mi? Evet geçti. Öyleyse sakin ol."

    Düşeceğiz, kalkacağız, başımıza müthiş şeyler gelecek. Hayat bu. Öngörülemediği için güzel ve heyecan verici. Her şey sürekli iyi giderse iyi dediğimiz şey sıradanlaşır, değerini kavrayamayız. Hem zihin en çok bir problemle karşılaştığı zaman çalışır, kendini geliştirirmiş. Her yağmurdan sonra güneş mutlaka açar. Kendine iyi bak.


    Hoşuna gittiyse lütfen beğen. 
    Hoşça kal. 👋

    Yorumlar (2)
    • muhteşem

      • Olayı kısa ve tüm özlülüğü ile ifade etmişsin İşte gerçek bir yazar 👏👏...

        Yorum Bırakın

        Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.