Ayaz - EPİZOD  

Ayaz - EPİZOD  
  • 0
    0
    0
    0
  • Ayaz yeni albümü olan EPİZOD bugün snippet halinde yayınladı. Albüm 17 Kasım Cuma günü yayınlanacaktır. Beatler kısmında VEF, Segah , Kleo , Denizkan Boz , Aksan. REY, Osman Cello , TVRMEN gibi prodüktörler bulunurken Cuts kısmında ise DJ Sivo bulunuyor. Düetlerde ise Allame, Mavi, Heijan, Aksan, Lil Murda, Halodayı, Aishe ve Canbay & Wolker gibi Türkçe Rap’te geniş kitlelere ulaşan isimler bulunuyor. Almanya’dan Capital Bra karşımıza çıkmaktadır. Fotoğraf çekimlerinde Savana Ekibinde CESX karşımıza çıkıyor. Albüm 15 şarkıdan oluşmaktadır. Her biri farklı soundlardan oluşmaktadır. Bu senenin dinlenebilir albümlerinden biri olur. 
     
    Albümde farklı janralarında bulunan isimler güzel işler yapıldığı beli oluyor. Kullanlan soundlar ise o janrada sağlam iş yapan rapçilere göre hitap etmiş. Hatta Ayaz bize albüm 5 şarkısını single halinde yayınlamıştı.

    Bu şarkılar ise ; 


    Ayaz yaptığı işlerle kendi kalitesini belli eden bir rapçidir. Gerek lirikal açıdan ve de sound açıdan sağlam işler yapmaktadır. Epizod albümünün 10 şarkısını 17 Kasım gece dinlemeye bakalım . EPİZOD albümünün tracklisti  
      
     
    Ayaz’a şimdiden başarılar dileriz . Şimdiden albümü dinlemeye bakalım. Güzel bir albüm olduğu belli oluyor. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.