Uyandığında orada kalma isteğidir aşk. Yanyana, onunla, birlikte gülüşle karşılamak gün doğumlarını.
Amansız kabusların cüretkarlığına birlikte göğüs germek yahut sırt sırta dövüşmek apansız karabasanlara karşı alabildiğine güvenle müşterek heybede. Biraz da ardını kollamadan yürümektir de hani aşk.
Kuruyan boğaza bir avuç su, mırıldanan dudağa can kulağı oluvermek ya da.
Geçti
diyorum, bunlar rüya.
Tabirler aranmadan hayallere, varmadan endişesine ertesi günün, işte o dediğin O'nunla uyumaya karar vermiş olmaktır aşk. Seçmektir yani inançla düşdaşını.
Uçan halılarıyla en uzun gecenin süzülmeye teslim olmaktır bir bakıma kentlerin üstünde, ölümün berisinde, hep tahayyül edilmiş, lakin hiç bulunmamış denilen bir peri masalına.
Uyurken güldüğünü söylemesidir sana O'nun veya. Uyurken güldüğümü gördüğünü gördüm düşümde demendir senin ona.
Sobe.
Geçti
diyorsun, bunlar kabus.
Yorum Bırakın