Sziget Müzik Festivali 2024

Sziget Müzik Festivali 2024
  • 0
    0
    0
    0
  • Ezhel’in de yer aldığı Sziget Müzik Festivali 2024 Kadrosu Skrillex, Fred Again.. gibi isimlerle duyuruldu!


    Budapeşte’de her yıl gerçekleştirilen Avrupa’nın en büyük “ada festivali” Sziget Müzik Festivali, 7-12 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. İlk gün Çarşamba, son gün ise Pazartesi (parti Salı sabahı sona erecek)
    Açıklanan elliye yakın sanatçı arasında kendi kuşağının en çeşitli ve başarılı sanatçılarından Liam Gallagher; Bu yıl yeni bir albüm çıkarmanın da sözünü veren Halsey; sekiz kez Grammy kazanan Skrillex; 21. yüzyılın en önde gelen pop'n'soul şarkıcılarından biri olan Janelle Monáe; Bu yılki Brit Ödülleri'nde çarpıcı bir sıçrama yapan Raye ve Spotify’da 2 Milyar dinlenme rekorunu elinde tutan Tom Odell; yerli rap müzik sanatçısı Ezhel’de listede var!
    Sziget'in mevcut duyurusunda ana sahnenin yanı sıra Revolut Sahnesi, Bolt Party Arena ve Kolezyum'dan sanatçılar da yer alıyor. İşte ana sahneye dair tüm liste:

    Festival pop, indie, rock, rap ve daha fazlasına kadar çeşitli türleri barındırsa da, bu yıl daha önce duyurulan Eris Drew & Octo Octa, Four Tet, Honey Dijon ve Overmono, Dom Dolla, ANOTR gibi güçlü bir elektronik müziğe de ev sahipliği yapıyor. 
    "Özgürlük Adası" olarak adlandırılan festival, müziğin yanı sıra tiyatro, kabare, komedi ve 50'den fazla alanda zengin bir sanat programına da ev sahipliği yapıyor.
    Programın detaylarında, listelerde kaybolmamanız için, tüm sahneleri ayrı ayrı tanıtan https://szigetfestival.com/en/exciting-venues-of-sziget linkinde tüm bilgiler mevcut!
    Biletler festivalin resmi web-sitesi https://szigetfestival.com/en/tickets üzerinden satın alınabilir.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.