Advertisement Tracker

Yanlış insana aşık olmak

Yanlış insana aşık olmak
  • 0
    0
    0
    0
  • Gömleğini yanlış iliklemek gibi, ilk başta fark etmezsin düzgün bir şekilde iliklediğini düşünürsün sona geldiğinde bi bakarsın başta bir düğme yanlış iliklenmiş diğer iliklediğin düğmeler boşa gider hepsini tek tek açarsın ve bu sefer daha dikkatli iliklemeye çalışırsın.

    Yarım kalmış bir kitap , kitabın yarısına gelmişsindir ama sonunun mutsuz bitceğini hissedersin ilerleyesin gelmez ama okuduğun kısımlarda sevdiğin yerler, altını çizdiğin kısımlar vardır başa dönüp tekrar onları okumak istersin ama bi yanın da merak eder kitabın sonunu okuyup görmek ister çünkü tahmin etmek yetmez geri dönemezsin ileri gidemezsin yarım kalmış bir kitap gibi kalırsın.

    Futbol topunun kafana gelmesi , çocukların top oynadığı bir yerden geçerken hiç beklemediğin anda son şiddetle gelen bir topun tam kafana çarpması. İlk başta anlamazsın ne olduğunu acının nerden geldiğini sonra fark edersin kafandaki sızıyla bir sarsılırsın,kafan,vücudun karıncalanır ve sonra ne olduğunu anlarsın.

    Hız trenine binmek, korkutucu olduğunu düşünürsün ama o adrenalini hissetmek istersin binersin ilk başta sorun yoktur eğleneceğini hissedersin sonra hızlanmaya başlar en tepeye çıkıp kısa süre durduğunda bir oh çekersin ve o sırada en tepeden düşerken yüreğin ağzına gelir tüm vücudunda bir his hissedersin ama iyi bir his mi yoksa korkutucu mu karar veremezsin tam o anda indiğinde başın döner ve o neydi dersin.

    Gitmek isteyip gidememek, durursun düşünürsün kendine dışardan bakmaya çalışırsın tüm yaşadıkların gözünün önüne gelir iyi hissettiğin anlar seni tutmaya çalışır aklına gelir acaba mı dedirtir ama bi yandan da gitmen gerektiğini bilirsin iyi olmayacağını sana iyi gelmeyeceğini hissedersin mutsuzluğa bile varım dersin yanımda olsun yeter diye düşünürsün sonra asla affetmem diceğin bir hata daha gelir sen her şeyi göze almışken bir kez daha sırtından vurulursun gözün dolar kalbin acır her şeyin boşa gittiğini hissedersin  neden dersin güzel şeyler yaşayabilcekken neden beni riske attın neden harcadın neden gitmeye beni mecbur bıraktın diye düşünürsün ve o an fark edersin o senin düşündüğün kişi değil o yanlış insan değil o senin için yanlış insan.




    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.